Cosmin Stanciu, dezvăluiri despre relația cu Zanni de la Survivor: „Îi știu povestea de viață foarte bine”

Publicat pe

Cosmin Stanciu regretă că a fost nevoit să părăsească competiția Survivor din cauza problemelor medicale. Recent, s-a întors în țară și a făcut mai multe dezvăluiri despre starea de sănătate, despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre relația cu Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu a dezvăluit că a plâns de supărare când se afla în spitalul din Republica Dominicană pentru că știa că nu va mai putea intra pe traseele sportive. Sportivul începea să se simtă din ce în ce mai obosit din cauza problemelor la plămâni și, chiar dacă își dorea să ajungă în finală, știa că starea lui s-ar agrava dacă ar continua.

Cosmin Stanciu, dezvăluiri despre relația cu Zanni de la Survivor: „Îi știu povestea de viață foarte bine'Cosmin Stanciu, dezvăluiri despre relația cu Zanni de la Survivor: „Îi știu povestea de viață foarte bine'

Acolo eram foarte slăbiți și eram convinși că la un moment dat poate să cedeze. Îmi doream să ajung în finală. Cred că aș fi fost unul dintre finaliști. În momentul în care mi s-a spus de către medic că nu e bine, că nu mai pot intra în competiție, eu voiam sa intru, dar eram conștient că nu e bine ce fac', a mărturisit Cosmin Stanciu la Ștafeta Mixtă de la wowbiz.ro.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cosmin Stanciu după Survivor:„Nu mai puteam respira'

Citeșe și: Topul celor mai buni concurenți de la Survivor.Zanni nu este pe primul loc

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Capatos a avut o viață grea în studenție:„Ne picau gândacii în gură, efectiv'

Ce probleme de sănătate are Cosmin Stanciu

Cosmin Stanciu a dezvăluit că simțea că nu mai poate da 100% pe traseele de la Survivor, emisiune difuzată de Kanal D, dar el a crezut că e din cauza oboselii. „O parte din mine a rămas acolo, am fost foarte trist. Am plâns când eram în spital, de ciudă și de supărare că nu puteam să fac nimic să continui. Riscul de a mă întoarce cu un plămân infectat în camp, orice bacterie mică mă putea afecta mult mai rău.

Acolo nici nu mi-am dat seama, poate în ultima lună. Ce însemna pregătire fizică și traseu, nu aveam probleme, dar în ultima lună simțeam că nu pot să dau 100%, dar eu am zis că e de la oboseală. Nu respiram cum trebuie și până la urmă s-a declanșat', a mai dezvăluit Cosmin Stanciu, despre starea lui de sănătate.

Cosmin Stanciu, despre relația cu Zanni la Survivor

Cosmin Stanciu și Zanni au devenit prieteni la Survivor. Sportivul îl consideră pe Faimos fratele lui mai mic. În plus, nu putem ignora hohotele de plâns în care a izbucnit Zanni în momentul în care s-a anunțat că prietenul lui este nevoit să părăsească competiția, semn că legătura dintre ei este foarte puternică.

Eu știu povestea de viață a lui Zanni foarte bine. Este omul cu care am stat 24/24. Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc. El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună. Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine',  a mărturisit Cosmin Stanciu despre Zanni.

Cosmin Stanciu, despre iubita lui

Cosmin Stanciu consideră că cel mai de temut adversar al său la Survivor România a fost Marius Crăciun. „Cel mai puternic adversar a fost Marius Crăciun. Spun asta din punct de vedere al calităților fizice, pentru că la final nici eu nu excelam. E omul pe care eu îl vedeam cel mai bun din competiție. Era un adversar de temut', a mai spus Cosmin Stanciu.

Lui Cosmin Stanciu i-a fost foarte dor de iubita sa, Laura, la Survivor, chiar dacă erau împreună doar de două luni înainte să plece el în Republica Dominicană. Acesta de-abia așteaptă să meargă la Cluj și s-o reîntâlnească pe iubita lui.

Din păcate, pe Laura (n.r- iubita lui) am sunat-o când eram în aeroprt. A fost totul brusc. Nu am apucat să merg la Cluj, ea nu a avut cum să vină aici pentru că lucrează. S-a bucurat foarte mult că am venit acasă și abia așteaptă să merg la Cluj. În momentul în care am sunat-o i-am explicat ce s-a întâmplat', a explicat Cosmin Stanciu, de la Survivor.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter