Adi Nartea din serialul VLAD s-a organizat ca la armată, în timpul izolării: "Ne dăm ”permisie” până la supermarket și invariabil de trei ori pe zi afară cu cățelul" / INTERVIU

Publicat pe

Pentru o persoană dinamică, precum Adi Nartea, protagonistul din 'VLAD', perioada de izolare poate fi extrem de greu de suportat. Actorul nu se plânge, însă, mai ales că și-a transformat garajul într-o mini sală de sport. Izolat acasă cu soția și fiica, Adi gestionează cu umor o perioadă altfel complicată și a ajuns la concluzia că îi este dor de zilele extenuante de filmare.

Ce faci azi, Adi? Cum arată o nouă zi de izolare în casa voastră?
Fac bine, izolat la domiciliu cu fetele și cu Brioche. O zi în izolare depinde și de seara precedentă… în cazul în care, cu o seară înainte, am adormit-o pe Mara și am stat pe Netflix, a doua zi începe mai greu, dar Mara ne mobilizează. (râde) De obicei începe cu micul dejun, cu ore la grădiniță online, cu treburile casei și ce îndeletniciri ne mai descoperim. Cine zicea că avem mai mult timp, se înșală amarnic. Chiar și izolat ai timp doar dacă ești organizat! Dacă nu te organizezi, nu reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus. Iar asta este valabil în general, nu ține doar de perioada de izolare.

Cum crezi că ar reacționa personajul tău, Vlad, atât de iubit de public, în această perioadă? Ce ar face el în izolare, diferit de tine?
Wow, bună întrebare, uite la asta chiar nu m-am gândit! Cred că ar sta cu orele să planifice mișcări și planuri peste planuri, ar avea zile în care s-ar chinui cu amintiri și remușcări și „de ce”-uri… s-ar îneca în whiskey după care s-ar dezmetici și ar ieși din mahmureală cu un antrenament pe balcon, apoi s-ar apuca iar de planuri și strategii.

Serialul VLAD a fost sistat pe perioada pandemiei de coronavirus. Ce-ți lipșeste cel mai mult din zilele de filmare? Sau abia așteptai să te odihnești?
De cele mai multe ori, când ai zile întregi sau nopți la rând în care filmezi, și ajungi acasă foarte obosit, și te așteaptă treburile de familie, spui că ai nevoie de o pauză. Când vine pauza, cum s-a întâmplat acum, așa, pe nepusă masă, te bucuri puțin că ai timp de respiro, dar, după câteva zile zici 'Doamne, ce dor îmi e să am o zi plină'. Îmi lipsesc enorm de tare zilele de filmare, zilele în care oboseala e cu zâmbet… și așa erau mai toate pe platoul de filmare VLAD. Dacă e cu zâmbet, e perfect în ciuda oboselii.

Am văzut zeci de filmări amuzante din toată lumea cu tătici depășiți de situație în perioada de izolare. Cât de stăpân ești tu pe situație, la peste o lună de la decretarea Stării de Urgență?
Ce tătici depășiți de situație? Nu există așa ceva, nu există tătici depășiți de situație… nu recunosc nimic! (râde) Nu pot decât să vă spun că da, uneori e greu să cari copilul în cârcă, bicicleta în mâna dreaptă cu rucsăcelul plin de pietre și bețe 'de colecție' al Marei, și în stânga un cățel care s-a îngrășat după ce l-ai castrat…

Apropo de tătici, grădinița fiicei tale este cu predare în limba germană. Cum stai cu limba germană și cât ai avansat de când stați în izolare?
Germana mea e perfectă, atunci când tac… când nu, dau din mâini și mă înțeleg cu educatoarele care râd tot timpul de mine. Înțeleg puțin din această limbă, dar sper să nu fac niciodată lecții acasă cu Mara în limba germană… știe mai multe decât noi.

Pentru un om care până și in scurtele pauze de filmare de la 'VLAD' facea sport, trebuie să fie dificil să nu aibă acum libertatea de mișcare. Cum te menții în formă între… patru pereți?
Aici am noroc pentru că avem o minisală improvizată în garaj, cu bandă de alergare, sac de box și multe lucruri pentru a face diferite feluri de antrenamente. Deci, în afară de squash unde nu mă pot duce, și sporturi de echipă, mă descurc destul de bine. În plus, pe o rază de un km în jurul casei am mai ieșit la alergat… cu declarație la purtător, evident! Nu mă plâng la capitolul acesta, ba chiar, având timp mai mult pe acasă, am ocazia să fac asta mai des… și chiar fac!

Cum v-ați organizat în familie cu ieșitul din casă, cumpărăturile, dezinfectarea, aspectele practice impuse de noua realitate?
Ne-am organizat destul de simplu, când unul din noi vrea să iasă puțin din 'detenție' ne dăm 'permisie' până la supermarket și invariabil de trei ori pe zi afară cu cățelul… e bine!

Cum arată mesele voastre zilnice și ce găsim în frigiderul unei familii de manechini în perioada de izolare?
Frigiderul nostru poate fi considerat 'de manechini' doar atunci când plecăm în vacanțe și golim forțat totul din el. În rest, este plin cu de toate… mai ales când primim pachete de la bunici.

Foto: Pro TV, Instagram

Adi Nartea din serialul VLAD s-a organizat ca la armată, în timpul izolării: "Ne dăm 'permisie' până la supermarket și invariabil de trei ori pe zi afară cu cățelul" / INTERVIUAdi Nartea din serialul VLAD s-a organizat ca la armată, în timpul izolării: "Ne dăm 'permisie' până la supermarket și invariabil de trei ori pe zi afară cu cățelul" / INTERVIU
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter