Tabloul de familie este complet. Cristi Borcea s-a fotografiat alături de Valentina Pelinel și copii

Publicat pe

Cristi Borcea a fost eliberat miercuri din închisoare, iar fostul acționar de la Dinamo a putut, în sfârșit, să-și strângă la piept gemenele, Rania și Indira. Acum, tabloul de familie este complet, iar Valentina Pelinel este în culmea fericirii.

Bucuria este imensă în familia Valentinei Pelinel, pentru că soțul ei a venit acasă. În luna februarie, fostul acționar de la Dinamo a ajuns în spatele gratiilor, iar gemenele sale, Rania și Indira, au venit pe lume în luna martie. Cristi Borcea și-a putut strânge în brațe copiii pe care îi are cu Valentina Pelinel, iar fericirea li se citește pe față.

După ce au stat separați timp de 7 luni, Valentina Pelinel poate sta liniștită acasă alături de soțul ei. Este prima fotografie în formulă completă, iar micuțele Rania și Indira seamănă izbitor cu tatăl lor. Milan, fiul cel mare al Valentinei Pelinel, s-a bucurat foarte mult că își poate petrece timp cu tatăl lui. 'Familie', a spus vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

În fotografia postată de vedetă pe Facebook, fanii au reacționat și au observat că pantalonii afaceristului aveau o mică pată:  „Mă ofer să scot în Photoshop pata de pe pantaloni. Gratis!”

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare

Magistrații Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea condiționată a fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, astfel că soțul Valentinei Pelinel va ieși din închisoare probabil în cursul zilei. Afaceristul era la Penitenciarul Jilava, acolo unde era încarcerat din luna februarie.

La începutul lunii octombrie, Cristian Borcea a primit de la Penitenciarul Jilava o permisie pentru ‘bună purtare’ și a stat 5 zile alături de familie.

FOTO: Instagram

Tabloul de familie este complet. Cristi Borcea s-a fotografiat alături de Valentina Pelinel și copiiTabloul de familie este complet. Cristi Borcea s-a fotografiat alături de Valentina Pelinel și copii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter