Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor: “Se lovește în noi cu prejudecăți”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Vestea săptămânii în showbiz a fost, cu siguranță, faptul că fostul politician Cristian Boureanu și-a refăcut viața sentimentală, după despărțirea de fosta sa logodnică. Aleasa lui este Cristina Belciu, o tânără superbă, cunoscută în lumea mondenă a Capitalei drept un influencer de succes. În exclusivitate pentru VIVA!, cei doi și-au recunoscut relația și au vorbit despre începuturile acestei frumoase povești de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI

Nici nu s-a aflat bine că formează un cuplu și iată că au început să circule păreri referitoare la cât de trainică este relația lor! Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună de aproape trei luni și, relația deși este la început, este una extrem de închegată, cei doi petrecându-și aproape tot timpul împreună.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor: Se lovește în noi cu prejudecăți'/ EXCLUSIVCristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor: Se lovește în noi cu prejudecăți'/ EXCLUSIV

Cristina Belciu: „Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sicer'

Nu e de mirare că vorbele Monicăi Tatoiu – pe care Cristian Boureanu o consideră ca o mamă – au deranjat. Femeia de afaceri a declarat că e convinsă că povestea dintre Cristina și Cristian nu este una de lungă durată, dar se pare că adevărul este, de fapt, cu totul altul. Protagoniștii celui mai nou cuplu din showbiz au acceptat să vorbească în exclusivitate pentru VIVA!, despre relația lor și, fără a folosi un limbaj jignitor, au dat de înțeles că presupunerile privind soarta relației lor nu sunt tocmai binevenite:

Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza', a declarat Cristina, pentru VIVA!, alături de ea fiind și Cristian Boureanu.

Citește și: Cristian Boureanu are o nouă iubită.Cristina Belciu are 24 de ani și lucrează ca fotomodel

Citește și: Laura Dincă dezvăluie motivul despărțirii de Cristian Boureanu, înainte de nuntă:”Îl iubesc, dar…”

Citește și: Alexandru Arșinel, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital:„M-a slăbit…'

Citește și: Astăzi începe Românii au talent, sezonul 12.Ce se întâmplă în prima ediție

Cristina Belciu și Cristian Boureanu, cel mai nou cuplu din showbiz

De altfel, cei doi se aflau împreună atunci când au citit declarațiile potrivnice la adresa relației lor și, deși inițial nu au vrut să comenteze, despre povestea de dragoste pe care o trăiesc, acum s-au văzut nevoiți să grăbească puțin lucrurile, în acest sens.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe data de 1 Decembrie, la un restaurant select de pe Șoseaua Nordului și se pare că a fost dragoste la prima vedere. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar relația lor, deși are doar două luni, este una cât se poate de serioasă. 

Relația cu Cristina Belciu vine după despărțirea politicianului de Laura Dincă, după 6 ani de relație.

Actriță, model, blogger și influencer, Cristina Belciu are o mulțime de urmăritori pe Instagram și a apărut chiar și pe coperta unei coperte fashion din Italia, fiind comparată chiar cu Monica Belucci.

Cristian Boureanu s-a despărțit în prag de nuntă

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după 6 ani de relație, anunțul fiind făcut la momentul respectiv chiar de politician.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, a fost anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter