Cristina Dochianu este însărcinată pentru a treia oară. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat pe

Bucurie mare în familia fostei prezentatoare de la Antena 1. Cristina Dochianu este însărcinată pentru a treia oară, iar emoțiile sunt la fel de mari ca la prima sarcină. Viitoarea mămică și-a ascuns sarcina până acum.

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy vor deveni părinți pentru a treia oară. Vedeta a făcut marele anunț pe una dintre rețelele de socializare, iar deocamdată nu se știe sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

La 35 de ani, fosta prezentatoare TV de la Antena 1 va aduce pe lume cel de-al treilea copil. La fel ca și la primele două sarcini, Cristina Dochianu a ținut ascuns faptul că este însărcinată. Cel mai probabil vedeta a vrut să treacă cu bine de cele trei luni, pentru a se asigura că bebelușul este în regulă.

Ce mai face Cristina Dochianu, frumusețea blondă de la știri sportive

Astăzi, Cristina Dochianu este la fel de frumoasă, însă are cu totul alte preocupări. Vedeta s-a retras din showbiz și duce o viață liniștită alături de soțul ei și de cei doi copii. Cristina s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristian Fogarassy, într-o ceremonie discretă ce a avut loc lângă Orșova, orașul în care blonda și-a petrecut copilăria. În 2015, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne, iar în urmă cu doi ani s-a născut și un băiețel, vedeta reușind să țină sarcina ascunsă vreme de opt luni.

Până la căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relație mediatizată cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, începută la finalul lui 2007 și încheiată în 2010.

FOTO: Instagram

Cristina Dochianu este însărcinată pentru a treia oară. Primele imagini cu burtica de gravidăCristina Dochianu este însărcinată pentru a treia oară. Primele imagini cu burtica de gravidă

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter