Cristina Ich are probleme după ce a născut. Iubita lui Alex Pițurcă nu este bine: ”Bebelușul este perfect”

Publicat pe

Cristina Ich a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă, din păcate, proaspăta mămică are probleme după ce a născut. Iubita lui Alex Pițurcă a mărturisit că nu este deloc bine, dar băiețelul ei este perfect.

Vineri, 25 octombrie, la un spital din București, Cristina Ich aducea pe lume primul său copil. Angelina Jolie de România, așa cum este supranumită pentru frumusețea ei, și-a dorit să mult să nască natural.

După o perioadă de absență de pe rețelele de socializare, proaspăta mămică a postat un mesaj în care a anunțat că ea nu este bine, însă băiețelul ei este perfect, așa cum și-l imagina. Cristina Ich se recuperează mai greu după ce a născut, însă este convinsă că totul va fi bine.

O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă' în adevăratul sens al cuvântului', a scris Cristina Ich pe Instagram.

Sâmbătă, Alex Pițurcă a dat o petrecere de zile mari, unde și-a invitat toți prietenii. În timp ce mama copilului său se afla în maternitate, băiatul lui Victor Pițurcă și-a sărbătorit ziua de naștere, dar a sărbătorit și venirea pe lume a băiețelului său. Petrecerea a avut loc într-o vilă din Pipera, iar fetele de oraș nu au lipsit de la distracție, potrivit Cancan.

Citește și: Cristina Ich a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut în secret un băiețel sănătos

Ce nume va purta băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Cristina și Alex Pițurcă trăiesc de ceva vreme o poveste de dragoste. Acum au devenit părinți. Cu ceva timp în urmă au ales și numele băiețelului.

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.'

FOTO: Instagram

Cristina Ich are probleme după ce a născut. Iubita lui Alex Pițurcă nu este bine: 'Bebelușul este perfect'Cristina Ich are probleme după ce a născut. Iubita lui Alex Pițurcă nu este bine: 'Bebelușul este perfect'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter