Cristina Ich, despre experiența traumatizantă din spital, după ce a născut: ”A fost foarte greu, m-am speriat”

Publicat pe
Cristina Ich, despre experiența traumatizantă din spital, după ce a născut: 'A fost foarte greu, m-am speriat'Cristina Ich, despre experiența traumatizantă din spital, după ce a născut: 'A fost foarte greu, m-am speriat'

Cristina Ich a născut în urmă cu mai bine de o săptămână, iar bebelușul este perfect, după cum a declarat frumoasa brunetă. Totuși, experiența nașterii nu a fost una ușoară pentru vedeta care a trecut în spital prin momente dificile, catalogând întreaga experiență drept una nefericită.

În urmă cu câteva zile, Cristina Ich a devenit mama unui băiețel, Noah Alexandru, făcându-l pe iubitul ei, Alex Pițurcă, cel mai fericit bărbat din lume. Frumoasa brunetă și bebelușul sunt acum acasă, totul este bine, dar Cristina a trăit o experiență neplăcută în spital, în urma căreia s-a speriat extrem de tare. Nu se știe cu exactitate ce a pățit, cert este că bruneta, deschisă în general cu fanii săi, preferă să nu povestească experiența.

Cristina Ich, momente grele în spital, după naștere

'Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită', a spus Cristina Ich.

Cristina Ich și-a revenit greu după ce a adus pe lume un băiețel

După o perioadă de absență de pe rețelele de socializare, imediat după naștere, proaspăta mămică a postat un mesaj prin care anunța că a întâmpinat probleme la naștere.

O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă’ în adevăratul sens al cuvântului’, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Foto: Instagram, Elle!

Citește și:

Cum arată apartamentul în care locuiește Andreea Mantea în Turcia. Vedeta i-a asigurat lui David, fiul ei, tot confortul

Drama surorilor Cheeky Girls: au plătit cu sănătatea succesul venit peste noapte! Boala de care gemenele nu vor scăpa niciodată

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter