Cu ce dietă a reușit Cher să se mențină suplă până la 74 de ani. A eliminat definitiv carnea și brânza din alimentație

Publicat pe

Fără îndoială că Cher arată spectaculos la 74 de ani, iar energia cu care cântă și dansează este de neînchipuit. La mijloc, însă, nu-i nicio minune, ci o atenție sporită la ceea ce mănâncă. Iară ce dietă ține Cher, ce alimente consumă și ce alimente a scos definitiv din alimentație.

După 50 de ani de muzică, milioane de dolari, numeroase decepții sentimentale, necazuri neașteptate, operații estetice variate, la 74 de ani, Cher este încă neobosită. O găsim și acum pe marile scene, dansând și cântând fără încetare și ne întrebăm cum este posibil ca un om de vârsta ei să aibă un asemenea tonus și un asemenea corp. Suplă, tonifiată, cu o talie subțire, Cher pare că are acces la o poțiune secretă pentru păstrarea tinereții.

Nu-i nicio minune, este doar un regim alimentar strict, dublat de sport și de atenția sporită la alimentele dăunătoare.

Cher consideră brânza inamicul numărul 1 al stomacului

În primul rând, Cher a declarat că este vegetariană, că nu a luat droguri în viața ei, că bea alcool de maxim patru ori pe an și că a cochetat cu fumatul pentru o scurtă perioadă. În repetate rânduri, de asemenea, a ținut să precizeze că stă departe de produse cu conținut mare de grăsimi, ca să nu se îngrașe, dar și din motive de sănătate.

'Produsele lactate ne fac foarte mult rău, ca să știți! La mine în casă nu mai există lapte și cred că brânza e unul dintre cele mai rele alimente posibile pentru corpul uman. Nu se digeră bine, iar majoritatea brânzeturilor au prea multă grăsime și colesterol', scria Cher în cartea sa 'Forever fit'.

Cher a specificat, în schimb, ce alimente consumă cu regularitate. 'Consum orez brun, niciodată alb, legume ( în special linte, fasole, mazăre), fructe și paste. Pastele îmi dau multă energie, la fel ca și bananele, nectarinele și papaya , pentru că au foarte mult zahăr, dar nerafinat', a menționat Cher.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter