Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express: „Oamenii râdeau de noi”

Publicat pe

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express. Lidia Buble și sora ei, Estera, au plecat împreună în aventura vieții lor, la Asia Express, sezonul 4. Peripețiile se țin lanț după concurenți pe Drumul Împăraților, iar cele două surori au dezvăluit cu ce probleme s-au confruntat ele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express. Lidia Buble și sora ei, Estera, sunt fericite că participă la Asia Express. Cele două știau de la început că va fi o adevărată aventură să plece pe Drumul Împăraților, însă provocarea nu le-a speriat pe surorile Buble. Totuși, peripețiile se țin lanț după toate echipele de la Asia Express, iar echipa formată din Lidia Buble și sora ei, Estera, nu este o excepție.

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express: „Oamenii râdeau de noi'Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express: „Oamenii râdeau de noi'

Cele două au recunoscut că, deși au crezut la început că vor fi câștigătoare, au realizat pe parcurs cât de grea este această competiție. Lidia Buble și Estera au vorbit despre greutățile întâmpinate la Asia Express, sezonul 4.

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4.E cea mai bine plătită concurentă!

Citește și: Vedeta care a primit cei mai mulți bani la Asia Express.Mii de euro pe episod!

Citește și: Dan Capatos a avut o viață grea în studenție:„Ne picau gândacii în gură, efectiv'

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei Estera la Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, au dezvăluit că, la Asia Express, oamenii refuză să le ia la autostop. Motivul este unul simplu: aceștia se tem de coronavirus, având în vedere contextul pandemic. Pe de altă parte, surorile Buble s-au confruntat și cu probleme legate de comunicare pentru că nu reușesc să se înțeleagă cu localnicii. Cele două au spus că nu de puține ori au fost gonite de la porțile oamenilor.

„Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț', au declarat surorile Buble.

Lidia Buble și Estera, au mai spus că nu înțeleg de ce oamenii le resping și râd de ele la Asia Express, sezon 4, emisiune care se va difuza cât de curând la Antena 1. Localnicii sunt mirați de faptul că două fete drăguțe, îmbrăcate cu haine frumoase spun că nu au unde să doarmă, n-au ce să mănâne și n-au nici bani.

Lidia Buble și Estera, invitate să doarmă în graj la Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate să doarmă într-un grajd, cu vacile, la Asia Express. Totuși, acestea recunosc că au avut parte și de experiențe frumoase pe dumul Împăraților. De exemplu, o familie numearoasă le-a primit și le-a făcut pe surorile Buble să se simtă ca acasă.

Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă', au mai povestit Lidia Buble și Estera, potrivit spynews.ro.

Cele două surori au scăpat de rușine și s-au obișnuit și cu cerșitul la Asia Express. Ba chiar, unii oameni sunt atât de drăguți cu ele, încât pe lângă faptul că le dau bani, le mai cumpărăr și de mâncare. Lidia Buble și sora ei au realizat că Asia Express înseamnă provocare, adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, însă tot se văd în marea finală.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter