Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce a renunțat la televiziune: "Am toată ziua plină și nu-mi lipsește nimic!" Cum au reacționat soțul și copiii ei, când și-a dat demisia

Publicat pe

Andreea Berecleanu a oferit un interviu în exclusivitate pentru revista VIVA!, în care a povsestit în detaliu despre viața ei din ultimele două luni, de când și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1.

Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce a renunțat la televiziune: "Am toată ziua plină și nu-mi lipsește nimic!" Cum au reacționat soțul și copiii ei, când și-a dat demisiaCu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce a renunțat la televiziune: "Am toată ziua plină și nu-mi lipsește nimic!" Cum au reacționat soțul și copiii ei, când și-a dat demisia

Cum este să privești televiziunea ca spectator? Cum a fost, pentru tine, postura de spectator, în aceste câteva săptămâni de când n-ai mai apărut pe micul ecran?

Eu nu am fost în ultimii ani o telespectatoare a posturilor românești, cu excepția unor show-uri de divertisment. Și asta la început, până să fie toate la fel. Am ce să văd însă la posturile internaționale, apoi sunt canalele nișate, filme de văzut, cărți de citit… Și da, am fost spectator de teatru, lucru pe care mi-l permiteam doar în weekend, din cauza programului de știri de luni până vineri. Acum nu mai ratez aproape nimic.

Ce atitudine ai acum, la cald, referitoare la televiziune? Îți dorești să faci o pauză, îți dorești să revii repede?

Am un sentiment de dragoste pentru televiziune, nu are cum să fie altfel. Nu m-am gândit nici la pauză, nici la revenire, am constatat doar că am toată ziua plină pe zona de comunicare și că nu-mi lipsește nimic. 

Chiar, ai primit deja propuneri?

Tu ce crezi? De fapt, nu le-aș numi propuneri.

Cum a reacționat soțul tău la această schimbare?

A fost 100% încrezător în decizia mea! Nu m-a influențat în niciun fel, dar m-a încurajat să fiu eu însămi și să fac exact ce simt. El însuși este un om drept și bun. A înțeles exact cum stau lucrurile și am hotărât să ne vedem de viața noastră înainte, așa cum știm. 

Dar copiii?

Copiilor le-am povestit tot, fără a le ascunde nimic. Pentru ei a fost șocant să știe că nu voi mai merge la Observator. Pe Eva am născut-o când eram la PRO TV, pe Petru, când eram la Antenă. Doar că ei au fost crescuți ca orice copil, chiar dacă la școală erau considerați de către colegi copii-vedetă. Nu au înțeles inițial nimic, mai ales că știau ce relații bune aveam cu absolut toată lumea din Antena 1. Au avut răbdare să asculte toată povestea și s-au lămurit imediat. Petru s-a strâmbat și apoi a zâmbit, Eva m-a luat în brațe și mi-a spus că e mândră de mine. E mișto, scuzați expresia, să te poți uita în ochii copilului tău. Viața merge înainte! 

Interviul integral îl puteți citi în VIVA! de aprilie, revistă care se poate găsi acum pe piață la punctele de difuzare a presei.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter