Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy: "A fost o discuție..."/ EXCLUSIV

Publicat pe .

Ioana Ginghină susține că fiica ei „o învață zilnic să fie mamă'. Actrița vorbește deschis cu fiica ei și nu a ezitat nici să atingă subiectul pictorialului din „Playboy'. Ruxi, care urmează să împlinească 13 ani, are o relația foarte bună cu mama ei, ba chiar a existat un moment în care îi dădea sfaturi vedetei despre cum să-și refacă viața. Despre toate, ne-a vorbit Ioana Ginghină, într-un interviu sincer și savuros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost ultimul an, pentru tine, din perspectiva de mamă? Cât de greu ți-a fost? Înțeleg că perioada aceasta de pre-adolescență nu este tocmai ușoară…

Nu pot spune că a fost ușor, dar nici foarte greu. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să înțeleagă că ea este pe primul loc pentru mine și nimeni și nimic nu va schimba asta. Și, sincer, Ruxi a fost partenera mea de distracție timp de 8 luni. Am călătorit, ne-am plimbat, am mers la festivaluri, la concerte, așa încât să simtă că iubirea mea Pentru ea este necondiționată. Când a apărut Cristi, deja știa că nimeni nu ne poate lua ceea ce este între noi, așa că a fost foarte relaxată.

Ioana-Ginghina-fiica-1Ioana-Ginghina-fiica-1

Ioana Ginghină: „Nu îi dau lecții, le vede și le învață'

Ce conflicte ai cu fiica ta? Unde nu vă înțelegeți, ce îți reproșează?

Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă.

Ce lecții încerci să îi predai acum? Ce ți se pare esențial ca ea să știe, să
învețe?

Nu îi dau lecții, le vede și le învață. Ea zice despre mine ca sunt prea bună, însă știu că puterea exemplului este cea mai bună metodă de educare, așa că fac lucrurile cum știu mai bine, pentru ca ea să vadă și să simtă că doar cu zâmbet, bucurie și vorbă bună poți ajunge departe. Dă-le oamenilor motive să te iubească!

Ioana Ginghină, despre fiica ei: „Mă sfătuia cum ar trebui să-mi refac viața'

A început perioada „anturajelor? Ai o frică excesivă în acest sens?

Nu, am încredere în ea. Eu am fost o adolescentă cuminte, dar am fost lăsată de ai mei să-mi urmez visul. Așa am de gând să fac și eu cu Ruxi. Ea este pasionată de Japonia și uite că plănuim să mergem acolo. Sunt cea care o va susține în tot ceea ce va vrea să facă.

Ai vorbit deschis cu fiica ta, până acum, despre vicii, despre relații,
primul iubit, primul sărut etc.?

Daaa… de mult. Poate părea hilar, însă cred că ea mă sfătuia pe mine acum un an cum ar trebui să-mi refac viața. Vorbim foarte mult și multe, dar nu îmi place să dau sfaturi. Povestesc cum a fost la mine și cam atât. Fiecare trebuie să-și trăiască propriile experiențe de viață.

Am putea spune despre ea că are o perioadă de „rebeliune?

Încă nu.

Ioana Ginghină: „Ruxandra este foarte talentată'

Te-a întrebat vreodată Ruxi despre pictorialul din „Playboy? Sau i-ai
spus tu din proprie inițiativă?

I-am spus din proprie inițiativă acum vreo doi ani. Știam că, odată cu divorțul, vor apărea multe titluri și nu voiam să o ia nimic prin surprindere. A fost o discuție foarte normală.

Ruxi vă moștenește talentul actoricesc? Îți dă impresia, uneori, că joacă teatru, în fața ta?

Ruxandra este foarte talentată. Copiii își „ascut ghearele pe părinți. E normal acest lucru. Așa văd cât pot face și până unde pot merge. Toți părinții spun despre copiii lor că sunt foarte buni actori, pentru că joacă acasă bine teatru. Eu le spun copiilor, la cursurile de actorie, că acasă nu joacă teatru cu adevărat, pentru că există miză. Dacă află mama sau tata, se întâmplă ceva… adevăratul talent tot pe scenă sau pe platoul de filmare se vede.

Cum împarți aceste sarcini cu tatăl ei? Nu e ușoară această perioadă, după cum spuneam… Ai vorbit cu el, v-ați pus de acord în privința a ceea ce trebuie să comunicați cu Ruxi?

Este foarte ușoară această perioadă, dacă părinții sunt o echipă, și eu cu Alexandru suntem. Este incredibil cât de frumos a evoluat relația lor în tot acest timp, și eu sunt mândră de amândoi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton