Cum a ajuns Geanina Ilieș prezentatoare de știri, după ce a debutat în showbiz ca actriță: "Mi-au spus să anulez vacanța"/ INTERVIU

Publicat pe

Geanina Ilieș a debutat ca actriță în serialul „Un pas înainte. Experiența de actor o descrie ca fiind unică, însă a preferat să aleagă pupitrul știrilor, cu toate că nu și-a imaginat că va prezenta, la un moment dat, jurnale în fața camerei. Geanina Ilieș ne-a spus totul despre debutul său în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum ai ajuns să lucrezi în televiziune? Dacă nu mă înșel, debutul nu a fost la știrile sportive, ci într-un serial difuzat de PRO TV. Cum ai ajuns la acel casting?

Colaboram cu o agenție de modele la vremea respectivă, în timpul facultății, și am primit un telefon de la ei în legătură cu acel casting. Știu că am ajuns ultima în acea zi la Buftea. Rolul unei eleve, balerină, personaj nou în serialul „Un pas înainte. A fost cea mai frumoasă experiență. După acest rol au mai venit și altele, chiar și în „Boogie, regizat de Radu Muntean, ,‚Contratimp – Jesus del Cerro.

Cum a ajuns Geanina Ilieș prezentatoare de știri, după ce a debutat în showbiz ca actriță: "Mi-au spus să anulez vacanța"/ INTERVIUCum a ajuns Geanina Ilieș prezentatoare de știri, după ce a debutat în showbiz ca actriță: "Mi-au spus să anulez vacanța"/ INTERVIU

Cum ți s-a părut experiența de actor?

Foarte frumoasă. Este o experiență unică. Îți trebuie o doză mică de curaj și una mai mare de pasiune.

Geanina Ilieș: „După sport au urmat jurnalul de știri, matinale”

Cum ai ajuns apoi să prezinți știrile sportive? Și în ce măsură te-ai regăsit în acest job?

Am terminat Facultatea de Jurnalism Și era mai mult decât o pasiune. Chiar dacă actoria mă alesese pe mine, în perioada aceea, am decis să mă angajez într-o redacție de știri sportive. Îmi plăcea foarte mult să scriu și eram pasionată de sport, fotbal, volei. Și așa a început totul.

Munca pe teren, din redacție, toate au contribuit, însă niciodată nu m-am gândit că o să prezint jurnale în fața camerei. Îmi plăcea mai mult munca din spatele ei. Într-o zi, am fost chemată să dau o probă ca prezentator de știri sportive. Îmi amintesc că mă pregăteam să plec în vacanța de vară cu fiul meu. A doua zi, mi-au spus să-mi anulez vacanța pentru că au nevoie urgent de mine pe post. Și așa a început totul. După sport au urmat jurnalul de știri, matinale, culminând cu unul dintre cele mai frumoase proiecte de TV, „Gospodar fără pereche.

Spune-ne sincer, cam câți fotbaliști te-au curtat?

Nu am răspuns niciodată la numere necunoscute. (râde)

Sursa foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter