Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro. Cu câți bani trăiește acum, în fiecare lună

Publicat pe

Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, unde a vorbit sincer despre viața lui. Fostul soț al Monicăi Gabor a răspuns la cele mai incomode și controversate întrebări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în cadrul emisiunii de la Kanal D, Irinel Columbeanu a povestit despre ce se întâmplă acum în viața lui, dar și despre afacerile care l-au falimentat. Fostul soț al Monicăi Gabor s-a deschis în fața telespectatorilor și nu a ascuns faptul că acum nu mai duce o viață de lux.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro. Cu câți bani trăiește acum, în fiecare lunăCum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro. Cu câți bani trăiește acum, în fiecare lună

Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?', V-a iubit Monica Columbeanu?', Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?', Sunteți un afemeiat?', Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?', au fost câteva dintre întrebările puse de Denise Rifai.

Irinel Columbeanu a rămas fără averea de zeci de milioane de euro, fără soție, dar și fără Irinuca, fetița lui cu Monica Gabor, care a preferat să se mute în America la mama ei.

Întrebat cum a reușit să piardă 150 de milioane de euro, Irinel Columbeanu a răspus: „Da, practic, deciziile au fost greșite în locurile de desfășurare a afacerilor. Domeniul era foarte nou. Climatul ce înconjura aceasta afacere, cea cu ciment, a devenit neprielnică'.

Fostul soț al Monicăi Gabor consideră că femeile din viața lui au iubit la el șarmul și a răspuns că se consideră un om atrăgător, pentru că este săritor. Întrebat despre plecarea fiicei sale în America, Irinel Columbeanu a răpuns că aceasta a fost dorința Irinucăi.

Atunci când a fost întrebat câți bani cheltuiește pe mâncare lunar, el a răspuns o sumă aproximată la 3000-5000 lei.

'Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare', a răspuns fostul milionar.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară:„A fost ca în dimineața de Crăciun!' Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Replica Biancăi Drăgușanu, după ce Irinel Columbeanu a ironizat-o la iUmor:”Mai periculos decât omul rău e omul care…”

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc', la Londra.A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a avut numai iubite tinere

La întrebarea dacă este afemeiat, Irinel Columbeanu a răspuns fără să ezite: „Sunt un pic afemeiat, da'

Nu este niciun secret faptul că Irinel Columbeanu a avut relații numai cu femei mult mai tinere decât el. Întrebat care este motivul pentru care alege numai femei tinere, el a răspuns: „Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg'.

Irinel Columbeanu crede că Monica Gabor l-a iubit și a răspuns fără ezitare la întrebarea dacă fosta soție a avut sentimente reale față de el: „Da, m-a iubit Monica. Eu cred că da'.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter