Cum a fost cucerită Irina Loghin de soțul ei. A împlinit 81 de ani și 45 de căsătorie: ”Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, l-am urcat pe o lădiță”

Publicat pe

Irina Loghin a fost în tinerețe una dintre cele mai curtate femei din România, frumusețea sa cucerind inima multor bărbați celebri. Cântăreața de muzică populară, care tocmai a împlinit 81 de ani, a acceptat cererea în căsătorie a unui singur bărbat: Ion Cernea, fost sportiv. Cei doi sunt împreună de peste 45 de ani, iar bărbatul a fost mereu o prezență discretă.

Irina Loghin a cucerit România prin vocea sa inconfundabilă, dublată de o frumusețe unică, ce a propulsat-o în rândul celor mai dorite femei din muzică. Deși a fost adorată de mulți bărbați celebri, precum Ion Dolănescu, care i-a trimis scrisori de dragoste înflăcărate, cântăreața de muzică populară a ales un bărbat mai puțin cunoscut publicului larg, dar nu mai puțin valoros: Ion Cernea, luptător de lupte greco-romane, ce a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice, dar si la Campionatele Europene si Mondiale.

Irina Loghin, declarație neașteptată despre bărbatul care o iubește de 45 de ani

Irina Loghin tocmai a împlinit 81 de ani,d intre care ultimii 45 i-a petrecut alături de Ion Cernea, la bine și la rău. Într-o industrie în care divorțurile sunt la ordinea zilei, mariajul celor doi a rezistat probei timpului și probei tentațiilor. Deși cei doi sunt împreună de atâta timp, mai nimeni nu știe cum arată soțul artistei, întrucât acesta este o apariție discretă, evitând expunerea publică.

Irina Loghin a povestit într-un interviu că l-a cunoscut pe Ion Cernea prin bunul ei prieten, Benone Sinulescu.
'Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte. Trebuie însă să recunosc că nu am fost îndrăgostită nebunește. Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, pe Cernea l-am urcat pe o lădiță', a povestit cu sinceritate Irina Loghin.

'Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arăta bine, era manierat. Era și bun prieten cu Benone Sinulescu. Într-o zi au stabilit să meargă la ștrand, iar Benone a chemat-o și pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați. Au fost mulți care au încercat să o impresioneze, dar numai Ion a avut câștig de cauză', a relatat în urmă cu câțiva ani un apropiat de-al Irinei Loghin pentru cancan.ro.

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter