Cum a început povestea de dragoste dintre Gică Hagi și soția sa, cu care e căsătorit de 24 de ani: ”Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate”

Publicat pe
Cum a început povestea de dragoste dintre Gică Hagi și soția sa, cu care e căsătorit de 24 de ani: 'Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate'Cum a început povestea de dragoste dintre Gică Hagi și soția sa, cu care e căsătorit de 24 de ani: 'Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate'

Toată lumea cunoaște realizările profesionale ale lui Gheorghe Hagi, însă regele fotbalului a fost dintotdeauna extrem de discret când a venit vorba despre viața sa sentimentală. Hagi este un caz rar în fotbal, fiind de 24 de ani căsătorit cu aceeași femeie, Marilena. Povestea lor de dragoste e unică, iată cum a început!

Putem spune cu ușurință că Gheorghe Hagi este în top 5 cele mai discrete celebrități când vine vorba de viața personală. Soția sa, Marilena, cu care este căsătorit de 24 de ani, a evitat dintotdeauna luminile reflectoarelor, axându-se pe creșterea celor doi copii ai cuplului, Kira (23) și Ianis (20).

Gheorghe și Marilena Hagi sunt o raritate în lumea fotbalului, cei doi fiind împreună din 1993. Relația lor nu a cunoscut perioade de criză sau, dacă acest lucru s-a întâmplat, au trecut cu brio peste probleme. Fostul mare fotbalist a condus-o pe Marilena la altar la patru ani după divorțul de prima soție, Leni, și de atunci sunt nedespărțiți.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gică Hagi și soția sa

Marilena Hagi a dezvăluit într-un material pentru VIVA! din anii 2000 cum a decurs prima întâlnire cu sportivul, după ce în octombrie 1993 s-au cunoscut, într-un cerc de prieteni comuni: 'Mi-o amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit.'

Hagi, mărturisire emoționantă despre Marinela

În ciuda faptului că a fost dintotdeauna discret cu viața personală, Hagi a făcut recent o mărturisire publică despre soția sa, în una din rarele inițiative de acest fel. „Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine. (…) Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la min', a declarat Gheorghe Hagi despre femeia care i-a oferit doi copii.

Foto: arhiva VIVA!, Hepta, Libertatea, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter