Cum a reacțioat fiul Ioanei Simion când a aflat că nu mai divorțează de Ilie Năstase: „Nu ascult părerile nimănui”

Publicat pe

Ioana Simion a anunțat că nu își mai dorește să divorțeze de Ilie Năstase și și-a retras cererea de divorț. Aceasta a povestit cum a reacționat fiul ei în momentul în care a aflat că ea își dorește să se împace cu fostul tenismen. De asemenea, Ioana a dezvăluit că ea și Ilie Năstase se pregătesc de o nouă vacanță, după cea din Paris.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Simion a revenit la sentimente mai bune și a decis să treacă peste cele întâmplate între ea și Ilie Năstase. Drept urmare, vedeta a luat hotărârea să-i mai acorde o șansă soțului ei și și-a retras cereea de divorț. Cei doi aveau înfățișare pe 24 iunie la judecătorie, dar bruneta s-a răzgândit în ultimul moment.

Cum a reacțioat fiul Ioanei Simion când a aflat că nu mai divorțează de Ilie Năstase: „Nu ascult părerile nimănui'Cum a reacțioat fiul Ioanei Simion când a aflat că nu mai divorțează de Ilie Năstase: „Nu ascult părerile nimănui'

În cadrul unui interviu la Antena Stars, Ioana Simion a dezvăluit cum a reacționat fiul ei în momentul în care i-a spus că nu mai vrea să divorțeze de Ilie Năstase. Ei bine, soția fostului tenismen spune că fiul ei mereu i-a fost alături și o susține necondiționat.

Citește și: E oficial! Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț:”Ilie e la vârsta la care are nevoie de ajutor'

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca:„Nu mi-aș fi dorit să divorțez'

Citește și: Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Iuliana Luciu.Au fost sau nu împreună?

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Ioana Simion: „Fiul meu îmi e alături întotdeauna'

Ioana Simion spune că sufletul i-a dictat că trebuie să îi mai acorde o șansă lui Ilie Năstase. De asemenea, fiul ei a încurajat-o să procedeze așa cum crede ea că este mai bine. Acesta îi este alături mamei lui necondiționat și o susține în alegerile ei.  

Am făcut exact ce am simțit, ce mi-a dictat sufletul aia am făcut. Eu nu ascult părerile nimănui, eu fac doar ceea ce simt eu și asta am simțit. Fiul meu îmi e alături întotdeauna. Am un copil bine crescut și e de acord întotdeauna. El îmi spune mai tot timpul să fac așa cum cred eu că îmi este bine', a declarat Ioana Simion, la Antena Stars.

Ioana Simion și Ilie Năstase vor pleca în vacanță

Ioana Simion a mai povestit că ea și Ilie Năstase s-au bucurat deja de o vacanță împreună. Cei doi au fost la Paris și nu au de gând să se oprească aici. Ioana a declarat că ea și Ilie Năstase se pregătesc să meargă împreună la Constanța. Tot ce își dorește vedeta este ca soțul ei să fie liniștit, așa că după ce va rezulva câteva „treburi', cei doi vor pleca să relaxeze la mare.

Doar ce am venit din vacanță. Am fost vreo câteva zile plecați la Paris. Mai am câteva treburi de rezolvat, după care vom merge la Constanța. Vreau ca el să fie liniștit, să fie ok!', a adăugat Ioana Simion, care a decis să-i mai acorde o șansă lui Ilie Năstase.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter