Cum a rezistat Mario Fresh fără telefon mobil și fără Alexia Eram la Exatlon: ”Mă gândeam nonstop la ea!”

Publicat pe

Întors acasă după mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană, la Exatlon, primul gând al lui Mario Fresh a fost Alexia Eram, iubita lui. Artistul i-a făcut Alexiei o declarație emoționantă, mărturisind că atâta vreme cât s-a aflat în competiție, fără acces la telefon mobil, cel mai mult a suferit de dorul acesteia.  

Eliminat de la Exatlon în urmă cu aproape două săptămâni, Mario Fresh încearcă se reintre în ritmul normal, lucru nu atât de ușor după mai bine de două luni petrecute în condiții dure în Republica Dominicană. Însă oricât de dificil ar fi fost Exatlon-ul, cel mai greu de suportat a fost dorul de Alexia Eram.

Mario Fresh, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alexia Eram

Invitat la Teo Show, Mario Fresh a avut parte de o surpriză din partea Alexiei, stabilită la Londra pentru studii universitare. Aceasta i-a trimis un mesaj video în care i-a spus cât de mult îl iubește. Cântărețul, vizibil emoționat, a declarat la rândul său: Extraordinar de mult o iubesc pe fata asta. Mi-era foarte dor de ea. Cred că din cauza ei am avut cele mai proaste stări (nr la Exatlon), pentru că mă gândeam cam nonstop la ea ș tot timpul făceam calculele, știam că e o diferență de patru ore intre Dominicană și Londra. La  noi era ora 8, la ea era 12 (…) Mă gândeam dacă e bine, dacă e totul în regulă acasă. Nu știam absolut nimic despre nimeni de peste o lună și jumătate'.  

În perioada cât Alexia Eram încă se afla la Exatlon, Alexia Eram a declarat pentru VIVA! că nu îi este deloc ușor fără niciun semn de la iubitul ei: 'Noi suntem obişnuiţi cu relaţia la distanţă, însă acum este şi mai rău pentru că nu putem comunica deloc. Nu-mi este deloc uşor, n-am mai vorbit cu el de când a plecat în Dominicană, de o lună şi jumătate, parcă. Nu are voie cu telefon, aşa este regulamentul şi nu avem ce face.  Cred că lui îi este mult mai greu decât mie, că el nici nu mă vede. Eu măcar îl văd la televizor, îmi mai alin din dor. El, în schimb, nu ştie nimic despre mine, nu mă vede…  Însă, punctul forte al relaţiei noastre a fost dintotdeauna încrederea. Avem foarte mare încredere unul în celalalt şi atunci reuşim să trecem mai uşor şi peste această experienţă. În cazul meu şi al lui Mario, în mod clar – ochii care nu se văd nu se uită!'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

ASIA EXPRESS. Jojo a stârnit reacţii printre concurenţi, după ce a spus că a fost o victimă a montajului / Ce spun despre ea George Vintilă şi Şerban Copoţ

Andreea Bălan, externată astăzi. După 3 operații, cântăreața ajunge acasă în sfârșit

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter