Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: ”Nu mânca precum un bou, la 10 noaptea ceafă de porc”

Publicat pe

La 32 de ani, Bursucu este un prezentator tv popular, dar în urmă cu mulți ani era sportiv de performanță. După ce s-a lăsat, însă, de dansul sportiv, Bursucu a ajuns pe nesimțite la 135 de kilograme. Vedeta a reușit, totuși, să slăbească 16 kilograme în timp record. Iată ce dietă a ținut!

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, este cunoscut ca partenerul de emisiune al lui Teo, la Teo Show, dar puțini știu că acesta a făcut dans sportiv de performanță. După ani și ani de antrenament, în momentul în care s-a lăsat de efortul fizic susținut, acesta a început să ia în greutate, ajungând într-un final la 135 de kilograme.


Dieta lui Bursucu. Cum a slăbit 16 kilograme

'În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viață, o viață fără durere, fără febră musculară, o viață în care poți mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam același frumos. Când descoperit această viață fără durere și în care poți mânca, mi-a plăcut', a mărturisit Bursucu pentru Avantaje.

În momentul în care a conștientizat că a luat alarmant în greutate, fostul sportiv de performanță a hotărât să ia măsuri.


'Sunt foarte mulți care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer și kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbești? Nu fi nesimțit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, și da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simț, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc și foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Și fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat', a declarat Bursucu.

Foto: Facebook

Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: 'Nu mânca precum un bou, la 10 noaptea ceafă de porc'Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: 'Nu mânca precum un bou, la 10 noaptea ceafă de porc'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter