Cum a slăbit Roxana Ciuhulescu după ce a născut. S-a îngrășat 14 kilograme pe parcursul sarcinii

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu a născut în luna iulie a anului trecut își revine spectaculos după perioada maternității și slăbește în mod accelerat. Vedeta s-a îngrășat 14 kilograme pe parcursul sarcinii și a reușit să dea jos 12 în opt luni.

La opt luni de când a născut, Roxana Ciuhulescu aproape că a revenit la greutatea de dinainte de sarcină. Din cele 14 kilograme acumulate în nouă luni, fosta prezentatoare de la Pro Motor mai are de eliminat doar două.

Cu toate acestea, vedeta de televiziune sesizează că există o diferență între revenirea după prima sa sarcină și cea de-a doua. La prima sarcină, Roxana Ciuhulescu s-a îngrășat 24 de kilograme pe care le-a dat jos rapid. 

Vedeta a renunțat la pâine, făinoare, dulciuri și sucuri și încearcă să facă sport cât de des poate. Roxana Ciuhulescu mănâncă pește, carne la grătar, salate și legume proaspete.

„Nicio sarcină nu seamănă cu alta și nicio perioadă post maternitate, cu cea de la primul copil. Atunci, adică în urmă cu 10 ani, am luat 24 de kilograme în timpul sarcinii, surplus pe care l-am dat jos rapid după nașterea Anei. Acum, la Cezar, au fost 14 kilograme și în 8 luni am scăzut doar 12.

Țin dietă, fac sport și beau multă apă plată. Deși nu sunt adepta curelor a trebuit să accept că fără ele nu se poate.

Am eliminat pâinea, făinoasele, dulciurile și sucurile din alimentația mea și am ajuns să merg de 4 ori pe săptămână, la sala. Luni, marți, miercuri și vineri mă antrenez susținut.

Normal, cel mai greu îmi este seara, când încep să mă apuce toate poftele. Ultima masă încerc să o iau cât mai devreme. Mănânc pește, grătar, salate și supă de legume proaspete, nelipsită din meniul meu zilnic.

Am zile în care îmi vine să cedez, dar îmi trece repede, după ce mă uit în urmă la cât a fost și ce puțin a mai rămas”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu.

Cum a slăbit Roxana Ciuhulescu după ce a născut. S-a îngrășat 14 kilograme pe parcursul sarciniiCum a slăbit Roxana Ciuhulescu după ce a născut. S-a îngrășat 14 kilograme pe parcursul sarcinii

FOTO: Facebook, arhivă personală 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter