Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului: "Mi-am promis că niciodată..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Feli a trecut prin multe perioade dificile, dar a găsit alinare în muzică, iar acum este mai puternică ca oricând. Are o carieră de succes, se pregătește de căsătorie, iar fiica ei o împlinește și îi aduce mereu zâmbetul pe buze. Lucrurile nu au stat, însă, la fel de bine mereu pentru ea. A fost victima bullying-ului în adolescență și ne-a vorbit despre cum a depășit momentele grele din școală și apoi cele de mai târziu, de la maturitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Îți simt sensibilitatea în fiecare piesă și nu întâmplător vreau să-mi povestești cum erai în copilărie. În ce măsură se regăsesc în muzica
ta suferințele pe care atunci le ascundeai? Spuneai cândva că ai fost victima bullyingului la școală… Poți să ne povestești mai multe?

Eu mi-am promis că niciodată nu îmi voi scrie suferințele exact când sunt „proaspăt trăite. Mereu las să treacă puțin timp, cât să înțeleg de ce am trecut prin ele. Am făcut tot posibilul ca experiențele mai puțin frumoase ale vieții mele să le rezolv sub alte căi, mergând la terapie sau citind despre cum să mă ajut să mă vindec.

Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului: "Mi-am promis că niciodată..."/ EXCLUSIVCum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului: "Mi-am promis că niciodată..."/ EXCLUSIV

Feli: „Da, am fost victimă a bullying-ului'

Da, am fost victimă a bullyingului, cum probabil și din păcate majoritatea copiilor trec prin asta. Pot să spun că mă număr printre copiii care au avut parte de un bullying legat de porecle, spre exemplu. Mai târziu, la maturitate, a venit un val de bullying mai greu. Dar am trecut peste. Prin muzică. Ascultă-mi povestea în „Puiule, puiuțule!

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor:”Eu l-am cerut în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Feli Donose, fotografie emoționantă alături de fiica ei

Citește și: Cine sunt finalistele de la Burlacul.Andi Constantin a ales patru fete

Citește și: Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni, la Survivor:„Prima dată mi-am spus că nu îl suport deloc'

Feli: „Am fost un copil aproape invizibil'

În muzică ai debutat în adolescență, când ai fost atât vocea, cât și compozitoarea trupei pop-rock Aliens. Bănuiesc că trebuie să fi fost o tipă foarte cool în liceu… Sau cool și timidă, deopotrivă?

În adolescență am fost un copil normal. Aproape invizibil. Mereu
mi-am dorit să fiu în centrul atenției în ceea ce privește muzica. Atât.

Dacă ai putea să schimbi ceva la tine, care ar fi acel lucru? De exemplu, ești impulsivă, nerăbdătoare, prea sinceră sau prea încrezătoare în oameni?

Aș schimba la mine impulsivitatea, spre exemplu, deși cred că impulsivitatea are ea farmecul și ajutorul ei la un moment dat. Cred că trebuie doar să învăț cum să manifest aceste „defecte constructiv.

Feli: „Nu sunt omul planului pe termen lung'

Care crezi că este cea mai mare greșeală pe care o faci în relațiile cu ceilalți? Celor din jur ce ai să le reproșezi?

Am ajuns în momentul în care cred că inclusiv greșelile pe care le fac în relațiile cu ceilalți contribuie la dezvoltarea și descoperirea de sine.

Știu că surprizele nu se dezvăluie, dar poate accepți să dai ceva din casă! Ce le pregătește Feli, pe plan artistic, fanilor ei?

Nu sunt omul planului pe termen lung. Am scris foarte mult muzică perioada asta. Am scris pe tot felul de subiecte, poate, neatinse până acum. Aștept momentul în care o să fiu iar pe scenă împreună cu trupa mea. Aștept îmbrățișările și emoțiile de dinainte și de după fiecare concert. Mă vizualizez făcând asta. Se spune că gândurile și visele devin realitate. Și cum familia, muzica și scena sunt bucuria și realitatea mea, pun toate astea în Univers, ca să mi se întâmple de toate bune.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter