Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj. Dani Oțil a postat o fotografie cu iubita lui, 100% naturală

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu este o prezență notabilă pe rețelele de socializare. Logodnica lui Dani Oțil are apariții impecabile de fiecare dată. Mulți se întrebau, însă, cum arată fosta asistentă TV fără pic de machiaj. Iar prezentatorul de la Neața a satisfăcut curiozitatea internauților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Prezentatorul de la Neața este mândru de frumoasa lui parteneră, și se pare că totul merge excelent.

Cei doi locuiesc împreună și nimic nu pare că le-ar putea umbri fericirea. Cel puțin asta reiese din momentele amuzante pe care le postează pe rețelele de socializare. În rest, Gabriela și Dani încearcă să-și țină viața departe de ochii curioșilor.

Gabriela Prisăcariu, fără strop de machiaj

Ultima dată, însă, Dani Oțil nu s-a ferit să posteze un story în care iubita lui este fără strop de machiaj. Gabriela Prisăcariu arată extrem de bine 100% naturală, motiv pentru care nu are de ce să se ferească să-și dezvăluie frumusețea naturală.

Gabriela apare într-o ipostază rară: a renunțat la ținutele sexy și a apărut într-un tricou confortabil, lung și fără make-up. Vedeta a fost surprinsă de iubit în timp ce își filma pisica. În cadru a apărut Gabriela, care își certa atât partenerul, cât și animalul de companie pentru că se jucau cu șervețelele de bucătărie.

Oricum ar fi, din toată filmarea Gabriela Prisăcariu fără machiaj a atras atenia tuturor, spre deliciul fanilor. Este o femeie atrăgătoare, care nu are nevoie de machiaj pentru a ieși în evidență.

Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj. Dani Oțil a postat o fotografie cu iubita lui, 100% naturalăCum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj. Dani Oțil a postat o fotografie cu iubita lui, 100% naturală

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit 2 ani de relație

Îndrăgitul prezentator și iubita lui, Gabriela Prisăcariu au împlinit în iunie doi ani de când sunt împreună.

La acel moment, Gabriela i-a făcut o surpriză lui Dani și l-a surprins cu un mic tort, pe care a pus o lumânare cu cifra doi. „La mulți ani! Ești bucuros?’, îi spune blondina iubitului ei. În stilul caracteristic plin de umor, Dani spune: „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație’, spune matinalul, râzând. 

Citește și: Iubita lui Dani Oțil – și cu banii luați, și înjurată de fani!Gabriela Prisacariu este la capătul răbdării: „Oameni frustrați!”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit doi ani de relație.Ce surpriză imensă a primit prezentatorul TV de la logodnica lui: „Doi ani de calvar'

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin:„Diferența de vârstă face ca…'/ EXCLUSIV

Citește și: Lili Sandu s-a fotografiat goală, în timp ce își alăptează bebelușul.Vedeta a slăbit enorm după naștere

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au amânat nunta din cauza pandemiei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au luat decizia să amâne nunta în contextul actual, când s-a anunțat pandemie de coronavirus. Informația a ieșit la iveală în cadrul unui interviu luat de Dani Oțil, la matinalul difuzat pe Antena 1.

Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat’, a spus el unui invitat la matinalul de pe Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter