Cum arăta Iuliana Luciu când era minoră. Foto incendiare alături de celebra ei soră din 2005!

Publicat pe
Cum arăta Iuliana Luciu când era minoră. Foto incendiare alături de celebra ei soră din 2005!Cum arăta Iuliana Luciu când era minoră. Foto incendiare alături de celebra ei soră din 2005!

Iuliana Luciu tocmai a părăsit Asia Express, dar a stat pe micile ecrane suficient cât să ne amintim că sora Nicoletei Luciu este, la 31 de ani, incredibil de sexy. Grație popularității surorii mai mari, bruneta a fost mereu în vizorul presei. Chiar și-n 2005, când era încă minoră. VIVA! a realizat atunci o ședință cu cele două, iată cum a trecut timpul peste ele.

Între Nicoleta și Iuliana Luciu este o diferență de șapte ani, dar sora cea mare a avut dintotdeauna grijă ca Iuliana să își găsească un loc în showbiz. Având aceleași atuuri fizice, ca dovadă că frumusețea este moștenire de familie, Iuliana a fost implicată de-a lungul timpului în diverse proiecte tv, cel mai recent fiind Asia Express, unde a făcut echipă cu Margherita din Clejani.

În 2005, pe vremea când Iuliana avea 17 ani, iar Nicoleta 24, VIVA! a realizat o ședință foto cu cele două, unde asemănarea celor două estee videntă, la fel ca și frumusețea.

Iuliana Luciu și Margherita, primele eliminate de la Asia Express

Cea de-a treia ediție Asia Express- Drumul Elefantului a fost una extrem de tensionată. Trei echipe au participat în cursa pentru ultima șansă, un traseu de misiuni prin Sri Lanka, ce le-a oferit vedetelor o ultimă șansă de a demonstra că merită să rămână în competiție. După o zi grea, în care imprevizibilul a schimbat soarta clasamentului de nenumărate ori, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roșu, cele două au părăsit competiția: 'Mă bucur că am avut parte de experiența asta…Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în Asia Express. I-aș recomanda oricui să participe! Pentru mine, plânsul asta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede', a mărturisit Iuliana.

Foto: Instagram, arhiva VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter