Cum arată locul de vis unde Iulia Vântur și Salman Khan s-au retras din cauza pandemiei de coronavirus: ”Este casa noastră de vacanță, suntem izolați”

Publicat pe

Iulia Vântur trăiește de mai mult timp o poveste de dragoste cu renumitul Salman Khan, iar în această perioadă s-au retras împreună la casa de vacanță a actorului. Vedeta, care nu a recunoscut până acum fățiș relația cu artistul indian, a dat detalii despre iubitul ei, arătând totodată imagini de pe proprietatea de vis unde cei doi locuiesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu peste șase ani, alegând India, unde și-a construit deja o carieră de succes. Dacă despre viața sa de artistă vorbește deschis, când vine vorba despre viața personală și relația cu Salman Khan, este foarte rezervată. Deși nu a recunoscut niciodată deschis că se iubește cu renumitul actor indian, iată că, într-o intervenție video în emisiunea lui Măruță, a făcut public acest lucru.

Iulia Vântur, 'blocată' cu Salman Khan într-un loc de vis din cauza pandemiei

Iulia Vântur i-a făcut lui Cătălin Măruță un tur virtual al casei de vacanță ce îi aparține lui Salman Khan și unde cei doi s-au retras în această perioadă. Din cauza pandemiei de coronavirus, India se află încă în stare de urgență, iar vedeta și partenerul său au avut grijă să se pună la adăpost în luxoasă reședință de vacanță a starului de la Bollywood, dotată cu toate utilitățile, inclusiv sală de fitness.

India e încă în stare de urgență, iar Iulia Vântur s-a refugiat la casa de vacanță a lui Salman Khan

'El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil', a declarat Iulia Vântur.

Ce spune Iulia Vîntur despre căsătorie și copii

Iulia Vântur împlinește la anul 40 de ani, însă în ceea ce privește întemeierea unei familii încă nu a făcut pasul decisiv.

Întrebată de VIVA! despre copii și mariaj, vedeta a răspuns deschis: 'După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!'.

Foto: captură video, Instagram

Citește și: Ioana Simion nu îl abandonează pe Ilie Năstase după divorț: „Voi avea grijă de el, chiar dacă nu vom mai alcătui un cuplu. Îl respect”

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter