Cum arată Mihai Bendeac cu păr. Imagini nemaivăzute cu celebrul actor de acum 15 ani!

Publicat pe

Toată lumea îl cunoaște pe Mihai Bendeac chel, pentru că încă de când și-a făcut debutul în televiziune acesta a apărut fără păr. Are milioane de fani și este mereu apreciat pentru ceea ce face. Am găsit imagini de pe vremea când Mihai Bendeac avea păr.

În adolescență, Mihai Bendeac avea un păr bogat și surpriză, nu avea deloc barbă. Acum, celebrul actor este fix invers: fără păr și cu barbă. În 2004, pe când Mihai Bendeac era doar un puști și avea 20 de ani, acesta a jucat într-un film de comedie românesc, 'Milionari de weekend'. În acest film a jucat și Tudor Chirilă, Magda Catone, Kristina Cepraga, Mircea Badea și Răzvan Fodor.

În urmă cu 15 ani, Mihai Bendeac încă mai avea păr. Când actorul și-a început debutul în televiziune, mai exact la emisiunea Mondenii de pe Prima TV, Mihai Bendeac a apărut chel. Drept urmare, mulți îl cunosc pe actor doar fără podoabă capilară. Noi avem imagini nemaivăzute cu Mihai Bendeac din perioada în care încă avea păr.

Mihai Bendeac vorbeşte cu umor despre depresiile lui

Avem de-a face cu un actor ambițios, cu păreri ferme și de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce îi place, a renunțat cu inima ușoară la viața de familie, s-a salvat din depresii și a muncit pe brânci. Deși face carieră în comedie, ia umorul foarte în serios.

'Cu Delia mă știu de 6-7 ani. L-am cunoscut și pe Răzvan, soțul ei, și fiind o fire destul de sociopată de felul meu, prefer să mă duc la el în cluburi când ies să mă pun în cap. E un mediu oarecum controlat. Și atunci mă simt în siguranță în momentul în care pic. I-am fost chiar cavaler de onoare Deliei la nuntă. Răzvan mi-a propus și am zis da. După care maică-mea mi-a zis: „da´ știi că trebuie să intri în biserică, nu? Eu nu intru niciodată în biserică. În mo­mentul ăla mi-a picat fața, dar mi-a fost jenă să refuz. Așa că m-am împopoțonat, am ținut o lumânare în mână, am stat în biserică o oră și ceva, iar la nuntă, pro­babil și pe fond de stres, am băut câteva pahare și m-am îmbătat. Am încercat să ascund, dar la un moment dat Răz-van a venit la mine și mi-a zis: „a venit momentul. Trebuia să țin un toast. Am zis cel mai aberant speech cu putință. Nu mai știu exact ce am spus, ceva legat de picioare și de piatra ponce, atât îmi aduc aminte. După care am dat un anunț general, în care am zis că nu vreau să mă mai invite nimeni la nunți, botezuri și așa mai departe. Nu-mi plac distracțiile organizate', povestea Mihai Bendeac.

Citește și: Mihai Bendeac, tată în maximum trei ani. Ce sfaturi i-a dat Ştefan Bănică Jr.

Citește și: Părinţii lui Mihai Bendeac au împlinit 37 de ani de căsnicie. Actorul le-a declarat dragostea

FOTO: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro