Cum arată Monica Bârlădeanu fără pic de machiaj, la 40 de ani. Fanii nu au mai recunoscut-o!

Publicat pe
Cum arată Monica Bârlădeanu fără pic de machiaj, la 40 de ani. Fanii nu au mai recunoscut-o!Cum arată Monica Bârlădeanu fără pic de machiaj, la 40 de ani. Fanii nu au mai recunoscut-o!

Monica Bârlădeanu a fost multă vreme considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 40 de ani, actrița continuă să facă senzație ori de câte ori își face apariția la un eveniment monden, fiind mereu impecabilă. Recent, însă, Monica a dat cărțile pe față și a făcut publică o fotografie în care nu are pic de machiaj. Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară.

Monica Bârlădeanu a fost dintotdeauna una dintre cele mai curtate femei din showbizul nostru, frumusețea sa aparte fiind remarcată atât de regizori celebri, cât și de bărbați cu multe zero-uri în bancă. Pe Monica nu o vedem niciodată altfel decât impecabilă, dar iată că zilele trecute, într-un act de curaj, actrița a decis să facă publică o fotografie cu chipul său fără pic de machiaj.

Cum arată Monica Bărlădeanu fără machiaj

Întâmplător, fotografia cu pricina a fost făcută chiar înainte de a începe machiajul pentru VIVA! Party 2019, unde a fost o apariție de vis. 'Pentru că după amiază vin poze «amenajată» de pe la petrecerea @vivaromania, să nu uităm de unde plecăm și cum arătăm in real life, nemachiate, vulnerabile. P.s- singurul «truc» din această poză e că abia am ieșit de la o sesiune de stimulare facială', acesta a fost mesajul sincer al Monicăi, ce a însoțit fotografia cu pricina. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, majoritatea fiind uimiți de imagine. Însă nu în sensul negativ. Urmăritorii Monicăi au fost de părere că nemachiată, Monica arată chiar mai bine, având un chip proaspăt, ca de puștoaică.

Întrebată la un moment dat la Interviurile VIVA' în ce relație e cu corpul său, Monica a declarat deschis că nu a avut o greutate constantă: 'Astăzi sunt ok cu formele pe care le am și mi se pare că asta e forma pe care ar trebui să o am ca femeie. Am avut mereu o variație de câteva kilograme în plus sau în minus, în perioadele foarte stresante, cum a fost când am filmat Ferma Vedetelor'. Am stat trei luni pline la țară, nu am venit nicio secundă în București, atunci am văzut cum se duc kilogramele, nu neapărat în cel mai sănătos mod pentru că știam că, de fapt, stresul era cel care îmi consuma energia. Am slăbit în felul ăsta, dar asta nu înseamnă că forma aceea e una care îmi place mai mult. Cred că am un corp la fel ca oricare altă femeie. Eu sunt genul care mănâncă sărat, crocant, asta e plăcerea mea vinovată.'

Monica Bârlădeanu, femeie fatală în serialul 'Vlad„

Monica Bârlădeanu a făcut senzație în primul sezon al serialului-fenomen 'Vlad', în rolul unei femei seducătoare și extrem de abile, Carla Dumitrache. Rol de care actrița s-a declarat extrem de încântată, așa cum a declarat acum ceva vreme: 'Eu nu am jucat niciodată o femeie frumoasă. În sfârșit, pot să fiu eu… pot să port o rochie, un decolteu. Carla este mult mai exuberantă și mai generoasă cu expunerea, dar m-am bucurat că nu mai trebuie să mă mai pocesc în vreun fel, cu șuvițe prost făcute sau cu păr creț sau cu niște rochii-sac'.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și:

Ce dramă ascunde Regina Letiția a Spaniei și de ce a fost primită cu reticență în familia regală spaniolă

Catrinel Menghia, pe covorul roșu, la Cannes. Cum arată fotomodelul la trei luni de când a născut o fetiță

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter