Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 40 de ani. A fost criticată pentru intervențiile estetice

Publicat pe

Nicoleta Luciu a publicat o fotografie în care apare complet nemachiată. Internauții au avut reacții diverse în ceea ce privește modul în care arată aceasta fără make-up. Nicoleta Luciu a fost întotdeauna o femeie foarte frumoasă și cunoscută pentru naturalețea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a fost mereu o femeie frumoasă și cunoscută pentru naturalețea ei. În urmă cu 7 ani, Nicoleta a luat decizia de a renunța la viața mondenă din București pentru una liniștită, alături de cei patru copii și soțul ei, Zsolt Csergo. Vedeta s-a mutat împreună cu familia la Miercurea Ciuc.

Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 40 de ani. A fost criticată pentru intervențiile esteticeCum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 40 de ani. A fost criticată pentru intervențiile estetice

Ce-i drept, timpul nu are răbdare cu nimeni, iar trecerea anilor își pune amprenta asupra noastră, iar acest lucru este valabil și pentru vedete. Nicoleta Luciu are 40 de ani și, de-a lungul timpului, a apelat la intervenții estetice pentru a se menține frumoasă și atrăgătoare. Recent, vedeta a publicat o fotografie pe Instagram după un tratament de înfrumusețare.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație:”Ea își dorea…”

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă.Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: Roxana Vasile de la Chefi la cuțite e însărcinată!Primele imagini

Citește și: Primele imagini cu Jador și Georgiana, după împăcare.S-au văzut cu alți concurenți de la Survivor

Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată

În fotografia respectivă, Nicoleta Luciu apare nemachiată, iar internauții au avut reacții diverse în ceea ce privește modul în care aceasta arată, în urma intervențiilor estetice. Unele dintre comentarii au fost răutăcioase, iar alți urmăritori de-ai Nicoletei Luciu au sărit în apărarea acesteia.

Te-ai stricat de tot, păcat ca erai și ești încă frumoasă. Sincer eu am 45 si arat mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție', „Ce frumoasă erai inainte! Nu cred ceea ce vad! E decizia ta, aveai totul', „Citesc comentariile și mă amuza răutățile venite mai ales din partea femeilor care o tot dau cu naturalul și care comparându-se cu Nicoleta, se cred pe o treaptă superioară. Nicoleta ii superbă, nu vă mai îmbătați cu apă de ploaie' sau „Frumusețea din ochii tăi rămîne inconfundabilă! Ești minunată si frumoasă prin felul tău de a fi!', sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu, adepta intervențiilor estetice

Nicoleta Luciu vrea să își păstreze titulatura de sex-simbol. Drept urmare, vedeta face tot ce-i stă în putință ca să fenteze semnele inevitabile pe care trecerea timpului le lasă pe chipul ei. Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și diverse intervenții estetice, de la epilare definitivă la botox și acid hialuronic. Deși pare greu de crezut, vedeta a apelat chiar și la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și… alungii dinții, deoarece nu era mulțumită de forma acestora.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter