Cum arată părinții Ioanei Ginghină. Sunt căsătoriți de 43 de ani, în vreme ce fiica lor trece printr-un divorț

Publicat pe

 

Cum arată părinții Ioanei Ginghină. Sunt căsătoriți de 43 de ani, în vreme ce fiica lor trece printr-un divorțCum arată părinții Ioanei Ginghină. Sunt căsătoriți de 43 de ani, în vreme ce fiica lor trece printr-un divorț

Ioana Ginghină a depus recent actele pentru a divorța de Alexandru Papadopol, după un mariaj de 12 ani. Chiar dacă ei nu i-a mers atât de bine în dragoste, nu are de ce să își piardă încrederea în căsătorie, de vreme ce are un exemplu fericit atât de aproape. Părinții ei sunt căsătoriți de 43 de ani. Iată cum arată aceștia!

Ioana Ginghină trece printr-o perioadă dificilă, după ce a semnat actele de divorț la notar, pentru a pune capăt căsniciei de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fetiță de aproape 11 ani, Ruxandra. Din fericire, nu trece singură printr-o astfel de experiență, având alături nu doar prietenii, dar și pe părinții ei.

Dacă în cazul Ioanei, povestea ei de dragoste nu a fost una cu happy end, în cazul părinților ei lucrurile stau fix pe dos. Aceștia sunt căsătoriți de 43 de ani, așa cum a mărturisit fiica lor într-un interviu. Tatăl și mama Ioanei o susțin pe aceasta în demersul dureros prin care trece, fiind preocupați în același timp de nepoata lor. 'Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor',  a declarat actrița de 41 de ani.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, o căsnicie pusă la încercare

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trăit o poveste de dragoste extrem de frumoasă, aceștia cunoscându-se și îndrăgostindu-se pe platourile de filmare ale primei telenovele a postului Acasă TV, Numai iubirea. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2007, iar un an mai târziu s-a născut fiica lor, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani. Ioana și Alexandru au trecut și prin momente dificile de-a lungul căsniciei lor, actrița pierzând o sarcină într-o lună avansată, însă cei doi au trecut împreună peste asta, un an mai târziu devenind părinți.

Foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter