Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Uzzi de la B.U.G Mafia. Ea este frumoasa care l-a făcut băiat de casă pe băiatul rău al muzicii

Publicat pe
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Uzzi de la B.U.G Mafia. Ea este frumoasa care l-a făcut băiat de casă pe băiatul rău al muziciiCum arată și cu ce se ocupă soția lui Uzzi de la B.U.G Mafia. Ea este frumoasa care l-a făcut băiat de casă pe băiatul rău al muzicii

De peste 25 de ani în hip-hop, Uzzi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Însă pe cât de vizibilă este cariera lui, pe atât de ascunsă este viața sa personală, pe care o ține departe de ochii lumii. O fi el 'bad boy' pe scenă, dar nici vorbă de 'stil mafiot' când ajunge acasă. Băiatul rău al muzicii are o soție extrem de frumoasă.

B.U.G Mafia este una dintre cele mai longevive trupe de hip-hop din România, cu o istorie de peste 25 de ani. Dintre membrii trupei fondate în 1993, poate că cel mai mare succes la sexul opus l-a avut Uzzi, considerat un bad boy veritabil. Ce nu știu multe din fanele artistului este că acesta iubește de foarte mulți ani aceeași femeie, o brunetă frumoasă foc.

Marea slăbiciune a lui Uzzi de la B.U.G Mafia. Soția lui e o frumusețe

Pe cât de popular este Uzzi ca artist, pe atât de discret este când vine vorba de viața lui din spatele scenei. Uzzi își ține viața amoroasă departe de ochii curioșilor, dar este de la sine înțeles că a avut grijă să își aleagă o parteneră la fel de sexy precum femeile care au apărut de-a lungul timpului în videoclipurile trupei

În ciuda imaginii de 'băiat rău', Uzzi este, de fapt, băiat la casa lui, căsătorit de trei ani cu o brunetă frumoasă și liniștită, pe nume Floriana. Cei doi au mers la Starea Civilă în toamna lui 2016 și nici vorbă de 'stil mafiot la fel ca-n ’98' la Uzzi. Alin Demeter, căci acesta este numele real al artistului, a fost surprins într-unul din rarele momente când a purtat costum, în vreme ce Floriana a arătat extrem de bine într-o rochie neagră.

Floriana și Uzzi au început o relație în urmă cu aproape zece ani, dar dacă în showbiz relațiile nu rezistă adeseori probei timpului, a lor s-a transformat în mariaj. Poate că unul din secretele reușitei a fost faptul că soția artistului nu are absolut nicio legătură cu showbizzul, Floriana fiind instructor de înot pentru copii la o piscină.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter