Ce mare s-a făcut băiatul Sandrei și al lui Adrian Mutu! Cum arată Tiago la 4 ani

Publicat pe

Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu, a împlinit recent patru ani, iar părinții lui au împărtășit câteva imagini cu micuțul pe rețelele de socializare. Este adorabil și deja îi calcă pe urme tatălui său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sandra și Adrian Mutu sunt niște părinți mândri și fericiți. Micuțul lor a ămplinit patru ani și este adorabil! El deja îi calcă pe urme tatălui său. Tiago a început să îmbrățișeze pasiunea tatălui său încă de la trei ani.

Ce mare s-a făcut băiatul Sandrei și al lui Adrian Mutu! Cum arată Tiago la 4 aniCe mare s-a făcut băiatul Sandrei și al lui Adrian Mutu! Cum arată Tiago la 4 ani

„Așa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani și eu ieri i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată. Mâine o sa vedeți primele poze de la antrenamentul lui Tiago la Academia Juventus', povestea Adrian Mutu cu un an în urmă.

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, a împlinit 4 ani

Imaginile postate pe rețelele de socializare cu micul fotbalist au atras o serie de aprecieri și comentarii cu urări de bine: „Să vă trăiască să vă aducă numai bucurii', „copil frumos', „ce familie frumoasă', „Ce frumos e! La mulți ani, copil frumos! Să ai tot ce îți dorești, să fii cuminte, ambițios, calculat, sa îi calci pe urmele tatălui, ce mai….la multi ani! Te pup!', „Să vă trăiască'.

„La mulți ani, băiatul meu frumos, minunea mea!Te iubim enorm!', a scris Sandra Mutu în dreptul fotografiei cu Tiago și Adrian Mutu.

Citește și: Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu:'Ai grijă cu…'

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Adrian Mutu.Ce vârste au cei patru și cum arată acum

Citește și: Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil:„Nu pot fi o mamă în cârje'

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei după divorț.Vica Blochina rupe tăcerea

Sandra si Adrian Mutu s-au căsătorit în anul în care s-a născut Tiago

Sandra și Adrian Mutu formează acum unul dintre cele mai mai sudate cupluri din lumea fotbalului. Iar superba soție a selecționerului Naționalei Under 21 este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști. Până să-l cunoască însă pe Adrian, Sandra a fost la un pas de a se căsători cu un alt fotbalist, cu care era logodită. Relația lor s-a rupt însă cu puțin timp înainte de nuntă…

Sandra l-a cunoscut pe Adrian Mutu, însă, inițial, relația lor a fost doar una de prietenie. După o ceartă cu logodnicul ei însă, Sandra a plecat cu tot cu haine din apartamentul fotbalistului și l-a anunțat că se desparte de el prin intermediul unui mesaj. Acela a fost și finalul relației dintre Sandra și Laszlo Sepsi, deoarece, două zile mai târziu, tânăra a fost surprinsă luând masa în oraș alătrui de Adrian Mutu…

În 2017, Adi și Sandra au avut parte de o nuntă spectaculoasă, iar în același an a venit pe lume și fiul lor, Tiago.

Adrian Mutu, tată a patru copii

Reamintim că, în afară de fiul cu Sandra Mutu, Adrian Mutu mai are alți trei copii: două fetițe rezultate din mariajul cu fosta parteneră, Consuelo și încă un fiu cu Alexandra Dinu.

Adrian Mutu este extrem de atașat de fiul său Mariu, în vârstă de 18 ani. El i-a transmis un mesaj emoționant în ziua în care a devenit major: „La mulți ani, băiatul meu. Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter