Cum au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Fotografia care spune tot despre relația lor!

Publicat pe

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au declarat niciodată public că formează un cuplu, chiar dacă doveziile au existat. Acum, artista și iubitul ei au spart gheața și și-au afișat dragostea pe rețelele sociale. Asta, după ce în cursul zilei de ieri au apărut zvonuri că s-ar fi despărțit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să nu se mai ascundă și să recunoască public că formează un cuplu. De fapt, cei doi nu au folosit vorbe pentru a confirma public relația lor, dar nici nu a fost nevoie. Gesturile lor vorbesc de la sine.

Tiberiu Argint a publicat pe Insta Story o fotografie prin intermediul căreia urează la mulți ani tuturor femeilor și mamelor. La acest mesaj a atașat și două fotografii cu cele mai importante femei din viața lui. În prima fotografie se află mama și sora acestuia, iar în cea de-a doua, nimeni alta decât Andreea Bălan.

Cum au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Fotografia care spune tot despre relația lor!Cum au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Fotografia care spune tot despre relația lor!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au confirmat public relația

Pe de altă parte, nici Andreea Bălan nu putea să se lase mai prejos. Și gestul ei a fost dovada clară că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint.

Artista a publicat tot un Insta Story cu un frumos buchet de flori, iar fericirea de pe chipul ei era de necontestat. Undeva, în colțul stâng al filmării, apare etichetat Tiberiu Argint, semn că florile erau de la el. De asemenea, grăitoare era și melodia pe care Andreea Bălan a ales-o pentru Insta Story-ul ei. Este vorba despre „ily (i love you baby)' a lui Surf Mesa. Ce declarație frumoasă de dragoste, nu?

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint.De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

Citește și: Cine este Manu de la Puterea dragostei.S-a certat cu băieții din prima zi

Citește și: De ce a venit Bianca Rus la Românii au talent. Mesajul transmis lui Smiley:„Nu te uit'

Este prima dată când Andreea Bălan și Tiberiu Argint aleg să mărturisească public că formează un cuplu.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, un frumos cuplu

După separarea de tatăl copiilor ei, Andreea Bălan și-a refăcut viața în brațele lui Tiberiu Argint. Artista pare că s-a liniștit, în sfârșit, și acum este împăcată și fericită. Cei doi au plecat în mai multe vacanțe împreună, solista are o relație foarte bună și cu sora iubitului ei și toată lumea s-a gândit că următorul pas ar fi să se mute împreună. Lucru care nu s-a întâmplat și pare că nu se va concretiza prea curând.

La rândul lui, George Burcea are o nouă relație, cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea Ferma. De altfel, nici cei doi nu au făcut următorul pas de a se mute împreună. Au locuit amândoi doar pentru o perioadă scurtă, când cei doi au avut COVID-19.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter