Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis: „Apartamentul a fost scos la vânzare cu...”

Publicat pe

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis, după moartea lui Cornel Galeș. Acesta a vândut, pe vremea când era în viața, vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete. Din banii respectivi și-a cumpărat un apartament, care a fost scos la vânzare până la urmă de un executor judecătoresc. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu toată averea regretatei artiste?!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia, Cornel Galeș, a vândut vila în care cei doi au locuit. Bărbatul și-a cumpărat, mai apoi, un apartament, în care a stat singur. Cei doi băieți ai regretatei artiste s-au judecat timp de doi ani cu Cornel Galeș, pentru recuperarea unei cote parte, iar instanța le-a dat dreptate. Mugurel și Cristian Sfetcu au reușit, într-un final să recupereze anumiți bani din averea mamei lor.

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis: „Apartamentul a fost scos la vânzare cu...'Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis: „Apartamentul a fost scos la vânzare cu...'

Cornel Galeș s-a stins din viață, iar apartamentul a fost vândut de către un executor judecătoresc. Așa au reușit cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, să-și recupereze averea lăsată de mama lor. Mugurel și Cristian Sfetcu, cei doi băieți ai cântăreței din prima căsnicia, cea cu Valentin Sfetcu, și-au recuperat banii din averea mamei lor, la cinci ani de la moartea acesteia.

Citește și: Parastas de 5 ani pentru Ileana Ciuculete. Gestul făcut de băieții artistei, la cimitir

Citește și: Scandal pe moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete. Ce sumă își dispută la tribunal cei doi băieți ai artistei

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă: „Ne scuzați, atât s-a putut”

Citește și: Bianca Drăgușanu ține o dietă strictă, dar are un aliment la care nu poate renunța niciodată: „Îmi cere corpul”

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete

Un executor judecătoresc a scos la vânzare apartamentul cumpărat de Cornel Galeș, după ce acesta a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete. Astfel, fiii artistei au primit o cotă parte din averea mamei lor. Apartamentul respectiv valora 150 000 de euro, din care 60 000 euro au fost amenajările de lux.

Totuși, instanța l-a scos la vânzare la un preț mic. Prețul lui a scăzut cu încă 25%, ajungând, în final, să fie vândut cu 68 000 de euro. Asta pentru că nu a apărut niciun doritor la prima strigare. Apartamenul scos la licitație are trei camere, o suprafață de peste 60 de mp și era situat la primul etaj.

Ce a avut de spus fiul regretatei artiste, Ileana Ciuculete

Mugurel Sfetcu a explicat că el și fratele său au recuperat banii, însă mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit după moartea artistei.

'Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi', a declarat, pentru FANATIKMugurel Sfetcu, fiul cel mare al cântăreței, Ileana Ciuculete. Fiica lui Cornel Galeș nu s-a prezentat în instanță și nici nu a vrut să primească ceva după moartea tatălui ei. Așadar, drepturile de autor ale cântăreței Ileana Ciuculete le-au revenit în totalitate băieților ei, Mugurel și Cristian Sfetcu.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter