Cum s-a schimbat Alexandru Papadopol după divorț. Ioana Ginghină este fericită: ”Copilul m-a rugat să divorțez”

Publicat pe

După o relație de 12 ani, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au pus punct căsniciei lor. Fiecare și-a văzut de drumul lui, iar amândoi sunt fericiți separat. Fetița lor, Ruxi, este împăcată cu situația părinților ei.

Ioana Ginghină a știut cum să gestioneze situația și cum să treacă mai ușor peste divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a povestit că fostul ei soț este mult mai schimbat acum și că își petrece mai mult timp alături de fiica lui, iar Ruxi este foarte fericită. Ioana Ginghină nu are ce să-i reproșeze lui Alexandru Papadopol și crede că așa a fost să fie, ca fiecare să o ia pe drumuri diferite.

'Nu-mi lipsește nimic acum. Multă lume din jurul meu se așteaptă să fiu mai supărată, mai așa… Lumea spune că am înflorit. De fapt, vine din interior, pentru că sunt din ce în ce mai fericită. Cred că acum 12 ani, eu și Alexandru eram perechea potrivită, dar cred că în timp, undeva, am evoluat diferit. Pur și simplu a avut nevoie de altceva și eu am avut nevoie de altceva. Acum s-au împărțit lucrurile, iar Ruxandra fiind la tatăl ei zile întregi, pentru ea e mai bine. Alexandru stă mult mai mult cu ea față de când stătea înainte, pentru că trebuie să stea împreună fiind zilele astea. Relația lor este mai frumoasă, dar și relația mea cu Ruxi este mai bună. Chestia asta că trebuie să stai pentru copil e o prostie. Eu spun din prisma copilului care m-a rugat să divorțez. Ruxi e foarte fericită că este liniște și pace', a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune TV.

Reacția Ioanei Ginghină după ce a aflat că Alexandru Papadopol are o relație

La scurtă vreme după ce au divorțat la notar, Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se pe stradă cu actrița Adriana Titieni, despre care nu se știa aunci că divorțase de un an și jumătate de Adrian Titieni.

Frumoasa brunetă a povestit într-o emisiune tv cum a reacționat când a văzut fotografiile cu fostul soț și Adriana Titieni.

'Nu mi-a fost uşor. Când am văzut imaginile am sunat imediat la psiholog să ştiu cum fac cu Ruxi. Apoi l-am sunat pe el. Era şi el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Îţi dai seama,a  dat cu bâta-n baltă. Asta a fost. Nu mi-a picat bine, dar bănuiam ceva şi nu am fost aşa şocată. Cumva aşa, de ce zice lumea.', a mărturisit Ioana Ginghină, cu deschiderea și sinceritatea de care a dat dovadă până acum în ceea ce privește gestionarea divorțului.

FOTO: Facebook

Cum s-a schimbat Alexandru Papadopol după divorț. Ioana Ginghină este fericită: 'Copilul m-a rugat să divorțez'Cum s-a schimbat Alexandru Papadopol după divorț. Ioana Ginghină este fericită: 'Copilul m-a rugat să divorțez'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter