Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți. Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley s-au filmat într-o ipostază inedită, cu doar câteva zile înainte să devină părinți. În intimitatea casei lor, când se ceartă. Nu, nu este vorba despre o ceartă serioasă, ci despre una… banală, pe care o întâlnim în orice casă. Cearta pe telecomandă. Gina voia să se uite la Chefi la Cuție, iar Smiley la Românii au Talent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu îndrăgit de foarte multă lume, iar acum se și pregătesc pentru venirea pe lume a fetiței lor. Totuși, ca orice cuplu, și ei se mai ceartă din diferse motive. De data aceasta, cei doi au vrut să împărtășească cu fanii unul dintre motivele de dispută.

Pe contul său de Instagram, Smiley a postat un video foarte haios în care el și frumoasa lui iubită se ceartă pe telecomandă. Gina Pistol voia să se uite la Chefi la cuțite, iar artistul – la Românii au talent. Motivul este lesne de înțeles.

Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți. Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți. Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Cei doi îndrăgostiți fac parte din trusturi diferite și emisiuni diferite. Mai exact, Smiley face parte din Pro TV, respectiv Românii au talent, iar Gina Pistol din Antena 1, respectiv Chefi la cuțite. Drept urmare, cearta pe telecomandă era inevitabilă.

Cu toate acestea, fanii trebuie să stea liniștiți pentru că nu a fost nimic serios. Doar o mică glumă între ei.

Citește și: Cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol:'Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală'

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină:”Oare mai scap de ele?”

Citește și: Adela Popescu ia în glumă problemele pe care le are în timpul sarcinii:„Sunt pe moarte oare?! Cine știe?'

Citește și: Andreea Marin, replică pentru Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR:'Se folosește de numele meu'

Gina Pistol a plâns la Chefi la Cuțite

Una dintre concurentele din ediția a treia a show-ului „Chefi la cuțite’ a impresionant-o până la lacrimi pe Gina Pistol. Nicoleta Pop, căci despre ea este vorba, este deținătoarea unui atelier de broderie computerizată, așa că s-a gândit să-i facă o mică surpriză Ginei, dar mai mult ca sigur, nici concurenta nu se aștepta la o asemenea reacție din partea acesteia.

În momentul în care Gina Pistol a deschis cutiuța și a dezvăluit conținutul, a izbucnit în lacrimi. Iubita lui Smiley a primit o bluziță pentru bebelușa care urmează să vină pe lume cât mai curând. Și nu a fost o simplă bluziță. Articolul vestimentar a venit la pachet cu un mesaj tare haios care nu a făcut decât s-o emoționeze și mai tare pe viitoarea mămică.

„Simpaticilor, m-ați așteptat mult?’, a fost mesajul inscripționat pe bluziță.

Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… ‘Simpaticilor, m-ați așteptat mult?’ Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte’, a zis Gina Pistol în timp ce încerca să-și stăpânească lacrimile.

 Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter