Cum se spală concurenții la Survivor și ce folosesc când merg la toaletă: "Nu avem hârtie igienică"

Publicat pe

Simona Hapciuc, care a fost eliminată de la Survivor, a vorbit despre condițiile din junglă. Faimoasa oferă asigurări că totul este 100% real, iar condițiile sunt mai grele decât mulți își pot imagina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc, care a părăsit competiția Survivor, face dezvăluiri halucinante despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Vedeta susține că absolut nimic nu este regizat, iar concurenții încearcă să se descurce cu ce au la îndemână.

Cum se spală concurenții la Survivor și ce folosesc când merg la toaletă: "Nu avem hârtie igienică"Cum se spală concurenții la Survivor și ce folosesc când merg la toaletă: "Nu avem hârtie igienică"

Cum se spală concurenții de la Survivor

Faimoasa a povestit totul într-un live, când fanii i-au adresat tot felul de întrebări privind igiena concurenților. Se pare că atât Războincii, cât și Faimoșii au posibilitatea de a spăla numai în apa mării. Nu au la dispoziție nici săpun, șampon sau vreun alt produs cosmetic care să-i ajute să se curețe mai bine. Mai mult, Simona a precizat că nici măcar nu se lua bine transpirația, praful sau nămolul, în funcție de probe, după o zi în care au fost nevoiți să intre pe traseu.

Când încercau să se curețe, cel mai la îndemână instrument erau unghiile. Și aici intervenea altă problemă, dat fiind că singura metodă pentru a și le curăța era să și le roadă.

Citește și: Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui:„Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…'

Citește și: Alexandra Stan amenință cu dezvăluiri de la Survivor:”Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV, e mâncătorie”

Citește și: Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea:„După ce l-am sărutat, nu l-am mai văzut o săptămână'

Citește și: Cum arată Adda, după ce a slăbit. A renunțat la 3 alimente:„NU țin cură!'

Simona Hapciuc: „Nu există toaletă'

Concurenții nu au nici măcar o toaletă, ci sunt nevoiți să-și facă nevoile în junglă. Mai mult, ei nu dispun nici de hârtie igienică, astfel că trebuie să se descurce cu ce au la îndemână: frunze.

'Și mai mult, nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare. Iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apă trece prin el că prin brânză.

Atunci când plouă, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apă marii în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem...', a povestit Simona Hapciuc.

Ce mănâncă, în realitate, concurenții la Survivor

Simona Hapciuc mai povestește și că foamea este cel mai mare dușman al lor, dat fiind că sunt dispuși să recurgă la gesturi disperate pentru a-și mai liniști stomacul.

Pe lângă ce consumă după ce câștigă în timpul jocurilor, ei mânâncă nucă de cocos, care nu este la îndemână, ci trebuie căutată în junglă. Concurentii își mai prepară supă de cocos, iar cei care nu stau bine cu stomacul pot avea probleme din cauza efectului diuretic.

Nu primesc nimic din partea staff-ului, așa că sunt nevoiți să caute hrană, de la frunze pentru ceai pe care le teastează mereu până la fructe care pot fi de multe ori otrăvitoare dacă sunt consumate în cantități mari, potrivit Kanal D.

Ce fac concurenții de la Surivor când nu au jocuri

Concurenții de la Survivor trebuie să se gospodărească singuri așa că nu au timp să stea când nu sunt la jocuri. Mai fac și plajă și discută cu colegii lor, însă trebuie să facă focul, astfel că au de cărat lemne.

De asemenea, au de gătit, de spălat rufe și vase, de făcut ordine pentru a-și face traiul mai ușor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter