Cum și-au împodobit vedetele brazii de Crăciun! Imagini wow din case celebre

Publicat pe

Crăciunul se apropie cu brazi repezi, iar vedetele, deși au poate cea mai aglomerată perioadă din an, au lăsat orice pentru a-și împodobi brazii și casele. Unele au făcut acest gest chiar și cu aproape o lună înainte de Sărbători, încântați de ghirlante și globulețe. Iată cum și-au decorat cele mai populare vedete casele înainte de Crăciun!

Cum și-au împodobit vedetele bradul de Crăciun

Pentru vedete, ca pentru majoritatea dintre noi, decembrie este probabil cea mai aglomerată lună din an, luna în care traficule ste blocat, iar proiectele parcă nu se mai termină. Cu toate acestea, multe vedete lasă totul deoparte câteva ore pentru a duce la bun sfârșit un proiect la fel de important ca cele profesionale: împodobirea bradului.

Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan, au ales anul acesta un brad uriaș, fiind necesară o scară pentru a ajunge la vârf. Cu siguranță, cele două fete pe care vedeta le are cu Ilie Năstase, precum și băiețelul de trei ani pe care îl are cu Răzvan, au fost foarte încântați de strădania părinților.

Elena Cârstea, stabilită de ani buni în America, a optat pentru un brad în dulcele stil clasic American, plin de ghirlante și beculețe.

Andreea Bălan s-a mobilizat din timp pentru a le oferi fetițelor sale, Ela și Clara, un pom de Crăciun ca în filme, la fel ca și Andreea Bănică sau Sore, care a optat pentru brad artificial.

Dana Rogoz a venit cu o mare surpriză imediat după împodobirea bradului, odată cu pozele clasice de familie în cadru festiv anunțând totodată că este însărcinată în 16 săptămâni. Abdomenul vedetei este, însă neschimbat, dar Dana este celebră pentru silueta trasă ca prin inel.

Foto: Instagram

Cum și-au împodobit vedetele brazii de Crăciun! Imagini wow din case celebreCum și-au împodobit vedetele brazii de Crăciun! Imagini wow din case celebre
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter