Cuza de la ”Noaptea Târziu”, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru de la ”Neatza”. Artistul este îndrăgostit până peste cap de bomba sexy

Publicat pe
Cuza de la 'Noaptea Târziu', primele declarații despre relația cu Ramona Olaru de la 'Neatza'. Artistul este îndrăgostit până peste cap de bomba sexyCuza de la 'Noaptea Târziu', primele declarații despre relația cu Ramona Olaru de la 'Neatza'. Artistul este îndrăgostit până peste cap de bomba sexy

La circa trei luni de la divorț, Ramona Olaru e din nou fericită, în brațele unui artist de succes,  Cuza de la 'Noaptea Târziu'. Cei doi au început să se afișeze împreună la diverse evenimente, iar Cuza a și dat primele declarații despre povestea lor de dragoste.

După ce în urmă cu o lună se anunța o nouă poveste de dragoste în showbiz, între Ramona Olaru, proaspăt divorțată, și Cuza de la 'Noaptea Târziu', iată că relația celor doi a prins viteză. Sexy-asistenta de la Antena 1 și artistul care se bucură de o mare popularitate au început să se afișeze împreună la evenimente, dar și pe Instagram, unde fotografiile de cuplu, în ipostaze tandre, fac senzație și likeuri cu duiumul.

Noul iubit al Ramonei Olaru a dat primele declarații despre povestea lor de dragoste

Surprins la o petrecere alături de iubita lui, Cuza a dat primele declarații despre relația cu Ramona Olaru, care a divorțat în urmă cu circa trei luni, pentru cancan.ro.

'Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele. Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi. Până acum veneam împreună cu colegii mei. Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună. Femeile știu mai bine, nu trebuie să le contrazici', a declarat Cuza.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar , motivul fiind, se pare, o serie de imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Radu a slăbit enom, după ce ajunsese, din nou, la 104 kilograme! Cântăreața a ținut, în ultimele 50 de zile, o dietă specială: „Am decis să fac ceva cu viața mea!'

Drama Anamariei Prodan. Sexy impresara a pierdut o sarcină: „Așa a vrut Dumnezeu'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter