S-au încins spiritele! Daiana și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie: ”Tu râdeai de suferința mea”

Publicat pe

Situația a scăpat de sub control la emisiunea matrimonială de la Kanal D. Daiana și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat bătaie, iar întreg momentul a fost surprins de camerele de filmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Haosul s-a instalat în casa Puterea Dragostei. Conflictul dintre Daiana și Ella a degenerat și s-a ajuns la bătaie. Cele două concurente se pare că au multe de împărțit și nu se mai pot stăpâni atunci când sunt una în preajma celeilalte.

De la o discuție aprinsă la acte de violență nu a fost decât un pas. Daiana și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie în fața celorlalți concurenți, iar cei din staff au intervenit imediat pentru a calma spiritele.

Cea care a început scandalul a fost Daiana, pentru că nu ar mai fi suportat jignirile fostei iubite a lui Jador. 'Stai că te iau și pe tine imediat că tu râdeai de suferința mea', i-a spus concurenta Ellei înainte de a sări la bătaie.

Daiana ar fi fost deranjată, pentru că Ella a râs de ea atunci când suferea după iubitul ei, Gabi.

Ce au de împărțit Ella și Daiana de la Puterea Dragostei

La mijloc nu este vorba de vreun bărbat, ci de faptul că cele două nu se înțeleg absolut deloc. Într-un exces de furie, Daiana de la Puterea Dragostei a luat o vază de pe masă și a aruncat cu ea în Ella.

Fosta iubită a lui Jador a ripostat și a aruncat și ea cu ce i-a venit la mână în rivala ei. După acest incident, Ella a început să plângă, iar colegii de la Puterea Dragostei au consolat-o.

Citește și: S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi. Jador este cel care a spus tot adevărul: „Se sunau și ea era cu mine'

S-au încins spiritele! Daiana și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie: 'Tu râdeai de suferința mea'S-au încins spiritele! Daiana și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie: 'Tu râdeai de suferința mea'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter