Dan Alexa a reacționat la halucinanta declarație a lui Gigi Becali despre incidentul cu Anamaria Prodan: ”Eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam”

Publicat pe
Dan Alexa a reacționat la halucinanta declarație a lui Gigi Becali despre incidentul cu Anamaria Prodan: 'Eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam'Dan Alexa a reacționat la halucinanta declarație a lui Gigi Becali despre incidentul cu Anamaria Prodan: 'Eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam'

La aproape o lună după ce Anamaria Prodan l-a lovit nervoasă pe Dan Alexa, încă apar reacții, unele halucinante. Vorbim zilele acestea despre percepția bărbatului român asupra femeii, dar reacția lui Becali, care a spus că în locul lui Dan Alexa o lua de păr pe impresară, este grăitoare. Alexa a revenit cu replica pentru latifundiarul din Pipera.

Momentul în care, la finalul meciului dintre Astra și FC Botoșani, Anamaria Prodan i-a dat un pumn plin de furie antrenorului Astra, Dan Alexa, pe care îl și impresariază, a devenit viral. Este aproape o lună de atunci, însă încă mai apar reacții.

În vreme ce Dan Alexa a comentat incidentul rezumându-se să declare că a dat o lecție de viață și educație tuturor bărbaților români, Becali a venit acum circa două săptămâni cu o reacție în stilul caracteristic, dar extrem de grăitoare în contextul realității femeii din România lui 2019.

Gigi Becali, reacție halucinantă după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

Latifundiarul din Pipera s-a declarat impresionat, dar totuși intrigat de faptul că Alexa nu a avut nicio reacție la gestul femeii care l-a lovit. 'Mai poți să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc unui bărbat. E puternică. Femeile sunt egale cu bărbații. Ce să mai comentez? Așa ceva nu mi-a dat să văd în viața vieților mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat și asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez. E nevasta prietenului meu, nu pot să inventez așa ceva. Ca bărbat comentez, la modul general. Cum femeie să bați bărbat și tu să stai în loc în loc să o iei de păr și să tăvălești cu ea pe jos? E de apreciat cum a reacționat. Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam și o și tundeam', a spus Becali într-o intervenție telefonică la Antena 3.

După ce weekendul care tocmai a trecut a repurtat o victorie cu Astra, după ce  a învins Voluntari, Dan Alexa i-a dat replica lui Becali. ' Eu aveam o părere bună despre Gigi Becali, dar a greșit. A greșit pentru modul în care a judecat. Mă așteptam la mai mult de la el, pentru că este un om cu frica lui Dumnezeu. Să fie sănătos', acesta a fost singurul comentariu al lui Alexa.

Foto: Libertatea, Facebook, PR

Citește și:

Dan Antonescu, fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, noi detalii despre criminalul de la Caracal: „În fortăreața lui a crezut că e Dumnezeu'

Cătălin Botezatu, declarații uluitoare la 4 luni de la decesul Zinei Dumitrescu: „Nimeni nu știe unde se află cenușa ei'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter