Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: "I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac"

Publicat pe

Dan Bittman i-a lăsat toată averea Lilianei Ștefan. Solistul a confirmat recent că s-a despărțit de mama celor trei copii ai săi. După o relație de aproape 30 de ani, solistul trupei Holograf a spus că toate bunurile i-au rămas fostei partenere și a precizat unde locuiește în prezent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a pus punct speculațiilor și a clarificat că el și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu patru ani și nu mai locuiesc în aceeași casă de un an.

Dan Bittman i-a lăsat averea Lilianei Ștefan

După despărțire, Dan Bittman a spus că a decis să-i lase toată averea Lilianei Ștefan. Solistul a precizat că nu are nevoie de nimic, astfel că i-a lăsat bunurile femeii care i-a stat alături aproape 30 de ani.

Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: "I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac"Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: "I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac"

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic.

Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat', a declarat Dan Bittman la 40 de întrebări.

Unde locuiește Dan Bittman

Artistul a spus în emisiune că s-a mutat singur într-un apartament care i-a aparținut. Acesta ar fi suficient de mare încât băieții săi să mai poată veni să-l viziteze și chiar să rămână la el când este cazul. De asemenea, artistul nu s-a sfiit să spună că a negociat chiria locuinței în care stă acum.

„Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să un plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții.

Îl aștept și pe Alex să vină, l-am convins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic', a mai subliniat Dan Bittman.

Citește și: Cine este Liliana Ștefan, iubita și mama copiilor lui Dan Bittman

Citește și: Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație:”Lucrurile au luat-o razna”

Citește și: Dan Bittman, adevărul despre relația cu Monica Odagiu:”O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu:„Așa cum este într-o familie'

Dan Bittman, despre averea sa: „Nu mă interesează banii”

Cântărețul a mai spus că poartă întreaga vină pentru despărțirea de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

În ceea ce privește averea sa, Dan Bittman susține că nu îl interesează banii, dat fiind că are suficienți astfel încât să ducă un trai decent.

„Nu asta a fost bogăția mea, nu m-au interesat banii și nu mă interesează nici acum. Am suficienți cât să trăiesc bine, să vin la emisiuni. Nu mă interesează banii, decât atât cât să trăiesc bine și civilizat', a conchis el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter