Dan Negru spune tot despre relația cu Andreea Marin: "Am iubit împreună..."

Publicat pe

Dan Negru este extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Invitat la emisiunea moderată de Denise Rifai, prezentatorul a decis să pună punct speculațiilor și a lămurit dacă a avut sau nu o relație cu Andreea Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru s-a căsătorit în anul 2006 și de aproape 15 ani și-a întemeiat o familie alături de Codruța. Soția sa nu are legătură cu lumea mondenă, fiind medic stomatolog. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Dara (10 ani) și un băiețel – Bogdan (8 ani).

Nunta lor a fost discretă, la fel cum a fost și Dan Negru de-a lungul timpului, chiar și înainte de a se căsători. Mult timp s-a speculat că prezentatorul TV ar fi avut o relație cu Andreea Marin, în perioada în care au fost colegi la TVR.

Dan Negru spune tot despre relația cu Andreea Marin: "Am iubit împreună..."Dan Negru spune tot despre relația cu Andreea Marin: "Am iubit împreună..."

Dan Negru: „Am iubit împreună job-ul ăsta”

Invitat la 40 de întrebări, Dan Negru a fost întrebat dacă s-a iubit cu Andreea Marin. Omul de televiziune a clarificat că relația celor doi nu a depășit granițele profesiei. I-a unit doar dragostea pentru această meserie.

'Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov (n.red. Valeriu Lazarov), unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România, și am iubit împreună job-ul ăsta.

Și eu, și Andreea, și Cosmin Cernat și Raluca Moianu, iar domnul Lazarov a știut cumva cum să ne contamineze. Un profesor bun nu e ăla care te învață, ci ăla care te contaminează. Nu a fost nimic între noi, Andreea are copiii ei, eu am doi copii', a spus Dan Negru, referitor la relația cu Andreea Marin.

Citește și: Ce avere are Dan Negru.Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:”Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru.Pandemia impune noi decizii!

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu:”Așa cum este într-o familie”

Dan Negru: „Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt prezentatoare generoase”

De asemenea, Dan Negru a ținut să sublinieze că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două prezentatoare care nu doresc să iasă mereu în față, ci știu să împartă scena.

 'Andreea e unul din oamenii importanți, care a lăsat urme în televiziunea din România. Am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune, două sunt extraordinar de generoase. Am prezentat cu ambele: Andreea e una dintre ele, cealalaltă de care îți spun e Mihaela Rădulescu.

Sunt două prezentatoare generoase pentru că pe tine, ca și coprezentator te fac să te simți bine, nu sunt ca acelea care vor mereu să iasă în față, care sunt agresive în fața publicului', a mai spus Dan Negru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter