Daniel Buzdugan și-a făcut testul pentru COVID-19: "Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni...". Mesajul transmis despre starea sa de sănătate

Publicat pe

Daniel Buzdugan, care intenționează să plece spre Grecia, și-a făcut testul pentru coronavirus. Omul de radio a transmis un mesaj apropiaților privind starea sa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniel Buzdugan a anunțat în stilul caracteristic, cu umor, că și-a făcut testul de coronavirus. Cu toate că și-a păstrat bunădispoziția și optimismul, în așteptarea rezultatului, le-a transmis un mesaj apropiaților.

Citește și: A murit Sorin Burtea de la TVR.Jurnalistul avea 67 de ani

„Un chip livid așteptând testul COVID . Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman ca să ies negativ , deși eu sunt un tip pozitiv de fel. Vă pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal , ori la spital. Testul l-am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu„, a transmis omul de radio.

Citește și: Masca de protecție devine obligatorie în București.Spațiile vizate de autorități

Rezultatul testului COVID pentru Daniel Buzdugan

În urmă cu puțin timp a venit și rezultatul testului, care a fost negativ: „A venit rezultatul testului. Totul bine!”, și-a liniștit Daniel Buzdugan fanii și apropiații.

La scurt timp, el a postat o fotografie cu multe bagaje, menționând că va pleca în Creta, pentru a se relaxa în concediu, dat fiind că nu au existat niciun fel de probleme!

Citește și: Karmen a organizat dublu eveniment:botezul și ruperea turtei. Noi imagini de la creștinarea Sofiei Maria Rossa

Daniel Buzdugan și-a făcut testul pentru COVID-19: "Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni...". Mesajul transmis despre starea sa de sănătateDaniel Buzdugan și-a făcut testul pentru COVID-19: "Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni...". Mesajul transmis despre starea sa de sănătate

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter