Daniela Crudu, de nerecunscut din cauza operațiilor estetice! E total schimbată la chip și și-a pus implanturi-gigant!

Publicat pe
Daniela Crudu, de nerecunscut din cauza operațiilor estetice! E total schimbată la chip și și-a pus implanturi-gigant!Daniela Crudu, de nerecunscut din cauza operațiilor estetice! E total schimbată la chip și și-a pus implanturi-gigant!

Cu puțin timp înainte de împlini 30 de ani, Daniela Crudu și-a schimbat implanturile mamare, optând pentru unele mult mai mari. Implanturi pe care nu s-a ferit să le etaleze în recenta vacanță petrecută în Sicilia alături de sora și de mama ei.

Daniela Crudu a fost dintotdeauna mai mult decât deschisă în a vorbi despre operațiile sale estetice, nu puține la număr. De la 17 ani, când a făcut prima intervenție și până acum, la 30 de ani, bruneta și-a schimbat considerabil aspectul fizic.

Daniela Crudu nu s-a ferit să-și etaleze noile implanturi mamare în vacanța din Italia

În toamna anului trecut, Daniela Crudu și-a schimbat implanturile mamare, la 12 ani de la prima intervenție de acest fel. De data aceasta, Cruduța a optat pentru sâni extrem de voluminoși, bust pe care l-a etalat recent în vacanța petrecută în Italia.

Bruneta a plecat în vacanță în Catania alături de sora sa mai mare cu un an și de mama lor. Deși în copilărie a fost mai apropiată de tatăl ei, iată că acum petrece timp alături de mama sa, care a pelcat la muncă în Italia pe când Daniela era adolescentă.  'Am plecat în Italia să muncesc. Ele voiau lucrurile scumpe, mă durea sufletul că nu puteam să le ofer ce își doreau', a explicat mama brunetei într-un interviu pentru Dan Capatos.

Câte operații estetice are Daniela Crudu. Prima a fost făcută la 17 ani

Vedeta și-a pus silicoane de la vârsta de 17 ani, chiar înainte să fie majoră. Daniela Crudu a recunoscut de fiecare dată când a apelat la bisturiu, dar și la procedurile non-invazive. Fosta asistentă TV are operație la nas, la nas și mai nou și-a micșorat și talia. Pe lângă aceste operații, Cruduța are acid hialuronic în buze, botox în față, dar și lifting facial.

„Nu există femei urate, decât că nu au bani să se opereze. Mi-am subțiat talia. Sunt fericită. Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. Am și niște fire în față. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. Nici implanturi fesiere nu-mi pun. La clinică merg ca la mine acasă. Eu nu am făcut niciodată barter la operații. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic'a spus Daniela Crudu, la „Xtra Night Show.

Foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter