Daniela Gyorfi a avut COVID-19. Primele declarații: ”Până nu ai, nu crezi”

Publicat pe

Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Până acum, artista a ținut totul secret. Primele declarații făcute de vedetă, după ce s-a vindecat de noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Artista se numără printre vedetele care au fost infectate cu noul coronavirus. Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a contractat virusul în urmă cu câteva luni, însă a preferat să țină totul secret până acum, când a ales să vorbească despre simptomele pe care le-a avut.

Daniela Gyorfi a avut COVID-19. Primele declarații: 'Până nu ai, nu crezi'Daniela Gyorfi a avut COVID-19. Primele declarații: 'Până nu ai, nu crezi'

'Undeva prin noiembrie am fost bolnavă. A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine. Nu am făcut testul, eram convinsă că am. Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare', a declarat Daniela Gyorfi, la emisiunea 'Acces de Weekend', prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Din fericire, vedeta a avut o formă ușoară a virusului și nu a avut nevoie să fie internată în spital. Daniela Gyorfi s-a tratat de COVID-19 acasă și a stat în izolare timp de două săptămâni.

'Am stat apoi două săptămâni acasă. Nu am intrat în panică pentru că am putut să respir. M-am refăcut un pic mai greu', a mai spus solista.

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19: 'O să fim la emisiune. Transmit de acasă'

Citește și: Ștefania și Speak, pe coperta VIVA! de Februarie. Cum a pregătit solistul cererea în căsătorie și totul despre planurile de nuntă

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, dezvăluire dureroasă: 'Tatăl copilului mi-a zis fie să avortez, fie mă părăsește'

Daniela Gyorfi nu credea în COVID-19

Până să se infecteze cu noul coronavirus, artista nu credea în existența acestuia. Daniela Gyorfi a simțit pe pielea ei cum este să ai COVID-19, iar de atunci și-a schimbat complet părerea despre această boală.

Din fericire, fetița ei și soțul ei nu au luat virusul. Daniela Gyorfi a avut o formă ușoară a bolii și a urmat un tratament acasă.

'Eu dorm cu fiica mea, Maria, în pat, dar ea nu a luat. George nu a avut nici el. George și-a făcut testul acum, recent, când și-a făcut implant de păr, dar a ieșit negativ. George (n.r. George Tal) a luat și el tratament odată cu mine. Acum suntem ok. Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi. Eu sunt de acord cu vaccinul', a mai declarat solista la Antena 1.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter