Daniela Iliescu și Culiță Sterp au publicat prima poză cu bebelușul. „Un îngeraș de băiat”

Publicat pe

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin clipe magice, după ce, ieri, a venit pe lume primul lor copil. Artistul a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de frumoasa lui iubita, care îl ține în brațe pe fiul lor. Culiță Sterp a ținut să transmită un mesaj emoționant despre nașterea copilului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt mai fericiți ca niciodată după ce ieri, 17 iunie, au devenit părinți pentru prima dată. Daniela a născut pe cale naturală un băiețel de 4 kilograme și 55 de cm. Artistul a publicat o fotografie pe rețelele sociale în care fericirea de pe chipul lui și al iubitei sale este incontestabilă. Culiță Sterp a ținut să transmită și un mesaj emoționant în legătură cu venirea pe lume a fiului său.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au publicat prima poză cu bebelușul. „Un îngeraș de băiat'Daniela Iliescu și Culiță Sterp au publicat prima poză cu bebelușul. „Un îngeraș de băiat'

Culiță Sterp spune că tocmai acum a văzut cum arată fericirea și că, până acum, consideră că a trăit degeaba. De asemenea, acesta le-a promis Danielei Iliescu și fiului lor că se va asigura ca niciodată să nu le lipsească nimic. 

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre începutul relației cu Daniela Iiliescu:„Ea a crezut că vreau doar o aventură'

Citește și: Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor:”După naștere, schimbarea va fi abruptă”

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Eu nu am bărbat de lăsat'

Citește și: Andreea Mantea, declarații-șoc despre relația cu Cristi Mitrea:„Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec'

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, prima poză cu copilul

Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️', a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au fost asaltați cu mesaje în care sunt felicitați pentru minunea lor. Printre cei care le-au transmis gânduri bune celor doi se numără și foști colegi de-ai lui Culiță Sterp de la Survivor.

Sa fie sanatos și norocos. Dumnezeu sa vă aibă in pază. Hai cu botezul', le-a transmis Irisha. „Eeeeyyy!!!! Bine taticuleeee!!! Felicitaaaari!!! Abia astept sa il cunooosc!!! Love youuuuu!!', a fost mesajul lui Cucu. „Felicitări! Mă bucur din suflet pentru voi! Am vorbit toată competiția cu el despre familie, despre Daniela. Acum sunt trei și casa o să le fie plină de iubire. Să vă ajute Dumenezeu să fiți înconjurați cu multă dragoste', le-a transmis Majda celor doi.

Culiță Sterp a vrut să fie alături de Daniela Iliescu

Culiță Sterp și-a dorit să fie alături de Daniela Iliescu atunci când aceasta va naște, motiv pentru care a ales să fie descalificat de la Survivor România. Artistul a declarat, la acel moment, că știa că este votat și că nu va putea părăsi competiția chiar dacă este nominalizat de colegii lui. Din acest motiv, Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseele sportive.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze.

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat', a declarat Culiță Sterp, la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter