De când a venit acasă, Cristi Borcea își petrece tot timpul cu familia. Unde a dus-o pe Valentina Pelinel și pe copii

Publicat pe

De când a ieșit din închisoare, Cristi Borcea nu se dezlipește nicio clipă de familie. Fostul acționar de la Dinamo este mereu alături de soția lui, Valentina Pelinel, și de copiii lui. Cristi Borcea încearcă să recupereze tot timpul pe care l-a pierdut în spatele gratiilor și în care a stat departe de cei dragi.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, dar afaceristul are grijă de toți și le plătește pensie alimentară de lux. Pe lângă banii pe care îi dă, fostul acționar de la Dinamo este încântat atunci când iese cu ei în diferite locuri.

Recent, Cristi Borcea a fost surprins în mall, în timp ce mergea împreună cu Valentina Pelinel la film. Alături de cei doi era micuțul Milan, băiatul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, dar și Melissa, fiica afaceristului din căsătoria cu Mihaela Borcea, potrivit Click!.

Motivul pentru care Borcea a ajuns la închisoare

În data de 8 februarie, Cristi Borcea s-a predat la IPJ Ilfov. El este acuzat în noul dosar că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro. Potrivit anchetatorilor, Borcea s-a asociat cu Georgică Giurgiucanu şi Emil Dragoş Săvulescu (şi ei condamnaţi în acest dosar), în societatea comercială „Holiday Club Neptun SA.

Cristian Borcea a mai beneficiat de o eliberare condiţionată în iulie 2018, după ce a executat efectiv 4 ani şi 4 luni din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor.

FOTO: Facebook

De când a venit acasă, Cristi Borcea își petrece tot timpul cu familia. Unde a dus-o pe Valentina Pelinel și pe copiiDe când a venit acasă, Cristi Borcea își petrece tot timpul cu familia. Unde a dus-o pe Valentina Pelinel și pe copii
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter