De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: ”Mi-am văzut tatăl murind...”

Publicat pe

De ce a renunțat Lucian Mîndruță de tot la alcool. Jurnalistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivul, care l-a făcut să ia această decizie. Acesta a făcut o postare, pe contul lui de Facebook, prin care a explicat de ce a renunțat definitiv la alcool, în urmă cu opt ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lucian Mîndruță nu mai consumă deloc alcool de opt ani. Omul de televiziune a făcut o postare, pe pagina lui de Facebook, unde a vorbit despre alcool, care ar fi o problemă pentru unele persoane. Jurnalistul a vorbit deschis despre acest subiect și a explicat cu amănunte de ce a renunțat să mai consume orice băutură alcoolică, de opt ani.

De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: 'Mi-am văzut tatăl murind...'De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: 'Mi-am văzut tatăl murind...'

Fostul prezentator de la Observator a găsit mai multe avantaje pe care le are, de când a renunțat la alcool. Jurnalistul susține că nu mai bea deloc alcool, la niciun eveniment sau la nicio ocazie specială. Acest lucru nu ar fi legat de un lucru anume, ci de o problemă personală, care a avut loc la el în familie. Omul de televiziune a spus acum motivul, din cauza căruia a spus stop alcoolului.

Citește și: Schimb dur de replici între Dragoș Bucur și Lucian Mîndruță, după ce actorul a spus că nu poartă mască: „Ești doar un ignorant”

Citește și: Dragoș Bucur, mesaj controversat pe Facebook: „Nu port mască și nu mă vaccinez!” Lucian Mîndruță l-a atacat dur: „E foarte greu pentru ego…”

Citește și: Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart: „Pentru bunăstarea copiilor noștri…”

Citește și: Monica Pop, despre lupta sa cu cancerul: „Eu supraviețuiesc în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum și… mai urmează”

De ce a renunțat Lucian Mîndruță de tot la alcool

Lucian Mîndruță a dezvăluit că el nu mai bea niciun fel de băutură, care conține alcool. Jurnalistul și-a văzut tatăl murind de o boală, care avea legătură cu alcoolul. De atunci, și-a făcut o promisiune importantă, pe care o respectă și astăzi.

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie. La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte', este o parte din mesajul transmis de jurnalist.

Lucian Mîndruță, despre cei care au renunțat la alcool

Omul de televiziune susține că nu este singurul în această situați și că mulți oameni, din toată lumea renunță la alcool. 'Azi, citind un articol, am descoperit că nu sunt singurul în situația asta: tot mai mulți oameni în toată lumea renunță la alcool. Poate pentru că studiile de ultimă oră spun că nu există o cantitate „sănătoasă' – da, nici celebrul pahar pe zi nu e bun pentru inimă. Dar și poate pentru că viața e scurtă și merită s-o trăim cu luciditate? Nu știu. Știu că nu mai simt că pierd ceva. Ba din contră: câștig ore bune de muncă în fiecare săptămână! Nu mai zic că nu mai există mahmureală… Ceea ce vă doresc și vouă!', a mai scris Lucian Mîndruță, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter