Decizia luată de Brigitte și Florin Pastramă la un an de la nuntă. Cei doi au plecat din România: ”Ne bucurăm...”

Publicat pe

Când gurile rele spuneau că sunt la un pas de divorț, Brigitte și Florin Pastramă sărbătoresc un an de la cununia religioasă. Cuplul a plecat din România și profită din plin de momentele petrecute împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ultima perioadă a fost pentru Brigitte Pastramă presărată cu multe greutăți. Vedeta este la cuțite cu fiul ei, Robert Sfăt, iar din cauza tensiunilor a ajuns și la spital, unde a făcut perfuzii.

Singurul care o susține în această perioadă este soțul ei, Florin Pastramă. Cei doi au împlinit un an de la cununia religioasă și au sărbătorit acest moment special din viața lor. Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut bagajele și au plecat pentru câteva zile în Bulgaria, la plajă.

'Am împlinit un an de la cununia religioasă și am plecat în vacanță. Sunt cu Florin în Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Suntem noi doi. Ne relaxăm și ne bucurăm de momentele frumoase împreună', ne-a spus Brigitte.

În ultima perioadă, vedeta a muncit pe brânci pentru afacerile pe care le deține și o vacanță era necesară. Dat fiind faptul că din cauza noului coronavirus călătoriile în anumite țări sunt restricționate, Brigitte și Florin Pastramă au mers în Bulgaria la un hotel de lux.

Decizia luată de Brigitte și Florin Pastramă la un an de la nuntă. Cei doi au plecat din România: 'Ne bucurăm...'Decizia luată de Brigitte și Florin Pastramă la un an de la nuntă. Cei doi au plecat din România: 'Ne bucurăm...'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter