Deea Maxer a dezvăluit numele fetiței sale. Vedeta va naște în luna octombrie

Publicat pe

Deea Maxer va naște în luna octombrie cel de-al doilea copil și este extrem de fericită, atât ea, cât și Dinu Maxer. Vedeta a dezvăluit cum o va chema pe micuța pe care o poartă în pântece, iar numele nu este unul des întâlnit.

Pregătirile pentru venirea pe lume a micuței sunt în toi, iar Deea și Dinu Maxer au început să amenajeze camera fetiței lor și au cumpărat hăinuțe pentru ea. Viitoarea mămică a dezvăluit numele fetiței sale pe una dintre rețelele de socializare, iar numele nu este unul des întâlnit. Pe fetița Deei și a lui Dinu Maxer o va chema Maysa.

Drama Deei Maxer. A pierdut o sarcină

În urmă cu mai mult timp, ea a dezvăluit că a pierdut o sarcină înainte de a deveni mămică și a-l aduce pe lume pe fiul ei, Andreas.

„Am lacrimi in ochi’, a spus Deea Maxer la Teo Show. „Am mai fost aici si acum opt ani si ne-am rugat sa avem un copil. Inainte sa il avem pe Andreas si dupa ce pierdusem o sarcina inainte. Acum ne-am intors aici si ne intrebam ce altceva am putea sa mai cerem’, a adaugat Deea la Kanal D.

FOTO: Facebook

Deea Maxer a dezvăluit numele fetiței sale. Vedeta va naște în luna octombrieDeea Maxer a dezvăluit numele fetiței sale. Vedeta va naște în luna octombrie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter