Deea Maxer a dezvăluit sexul copilului. Vedeta va avea o fetiță: ”Ne-a binecuvântat Dumnezeu”

Publicat pe

Deea Maxer este o femeie foarte fericită, pentru că va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului și așteaptă cu nerăbdare să nască. Deea și Dinu Maxer vor avea o fetiță.

Vedeta este însărcinată în aproximativ cinci luni și burtica este vizibilă. Deea Maxer a dezvăluit care este sexul celui de-al doilea copil. Viitoarea mămică va avea o fetiță și este foarte fericită, pentru că asta și-a dorit.

„Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu o fetiță 🤰😍💓💓#ceamaifericita#mommylove #babygirl #mommytobe”a scris Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer mai au un băiețel, Andreas, iar acesta își așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume surioara lui.

Drama Deei Maxer. A pierdut o sarcină

În urmă cu mai mult timp, ea a dezvăluit că a pierdut o sarcină înainte de a deveni mămică și a-l aduce pe lume pe fiul ei, Andreas.

„Am lacrimi in ochi', a spus Deea Maxer la Teo Show. „Am mai fost aici si acum opt ani si ne-am rugat sa avem un copil. Inainte sa il avem pe Andreas si dupa ce pierdusem o sarcina inainte. Acum ne-am intors aici si ne intrebam ce altceva am putea sa mai cerem', a adaugat Deea la Kanal D.

FOTO: Facebook

Deea Maxer a dezvăluit sexul copilului. Vedeta va avea o fetiță: 'Ne-a binecuvântat Dumnezeu'Deea Maxer a dezvăluit sexul copilului. Vedeta va avea o fetiță: 'Ne-a binecuvântat Dumnezeu'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter