Delia, nașă pentru a doua oară. Cum s-a îmbrăcat artista la botezul nepoțelului său

Publicat pe

Duminică a avut loc botezul lui Bogdan, fiul surorii Deliei. Artista a fost nașă pentru a doua oară, pentru că tot ea a botezat-o și pe micuța Jessica. În ziua cea mare, nașa Delia a atras toate privirile cu ținuta sa.

Oana Matache a fost foarte liniștită la botezul băiețelului său, Bogdan. Sora Deliei a mărturisit că de data aceasta nu s-a mai complicat cu chestii inutile și a făcut totul ca la carte, astfel că evenimentul a fost unul foarte reușit.

„În 2 ani, nuntă, botez, 2 nașteri, alt botez, nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant…Copil a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok. A fost foarte liniștit, chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat.
Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de 1 an jumate.

Acum doarme în mașină. Am fost foarte relaxați toți, e ca o duminică în care mergi la biserică, doar că foarte specială, dar stres 0. Atunci ne-am stresat foarte rău pe tot felul de chestii. Acum a fost foarte relaxat, l-am lăsat în piciorușele goale, nu ne-am mai stresat cu chestii inutile.
Mama e foarte activă, mă ajută, a culcat-o pe Jessie. A stat cu cea mică. Mergem acasă să lăsăm o parte din invitați, ne schimbă, ne aranjăm și mergem la petrecere'
, a spus Oana Matache, la Antena Stars.

După slujba de botez a bebelușului, au mers la un restaurant din Capitală, unde au petrecut. De data aceasta, Oana a ales ca sora ei să nu mai cânte la petrecere, dar nici alte trupe nu au fost invitate. Sora Deliei a explicat motivul pentru care nu a vrut să aibă muzică la botezul lui Bogdan. Se pare că aceștia au dorit să fie liniște ca să poată socializa cu invitații.

Ca de obicei, Delia a atras toate privirile la eveniment. Artista a purtat o rochie lungă neagră cu motive florale românești.

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter